CK Pohoda Egypt Zájezd č. 9929

Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta *****

Egypt
Marsa Alam
Poloha: Moderní hotelový komplex s obytnými bloky se nachází přímo na písčité pláži…

8Počet dnů:

02.07.2016Termíny od:

16 990 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Moderní hotelový komplex s obytnými bloky se nachází přímo na písčité pláži . Hotel je vzdálen cca 6 km od malebného přístavu Port Ghalib, který nabízí několik restaurací, barů a místních obchůdků. Letiště je vzdáleno cca 5 km.

Pláž: Písčitá pláž s korálovým podložím je přímo u hotelu , ideální pro šnorchlování, vstup do vody pro plavce přes molo. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Vodní sporty a potápění na pláži za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, hlavní restaurace, tři a la carte restaurace (středomořská, asijská a orientální), kavárna, lobby bar, plážový bar a bar u bazénu, dva venkovní bazény, dětský bazén, bohaté animační programy, dětský klub, konferenční sál, diskotéka, nákupní galerie.
Zdarma: slunečníky, lehátka a osušky u bazénu (osušky - vratná kauce).
Za poplatek: Wi-Fi připojení v lobby, fitness, tenis, stolní tenis, biliár, SPA centrum - sauna, masáže, vířivka.

Doporučujeme: Oblíbený hotel u pláže s krásnou udržovanou zahradou a výbornými službami představuje oázu relaxace a odpočinku, zároveň však nabízí i rozsáhlé možnosti zábavy a sportovního vyžití. Tento moderní resort je ideální volbou pro rodinnou dovolenou.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2019.

Ubytování: hotel *****

Moderně vybavené pokoje Superior s výhledem do zahrady, s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma) a minibarem (za poplatek). Možnost dvou přistýlek, maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě. Pokoje s výhledem na moře nebo na bazén za příplatek. Rodinné pokoje na vyžádání a za příplatek.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), pozdní snídani, dopolední a odpolední občerstvení, odpolední zmrzlinu, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v době od 10:00 do 24:00 h. (víno je podáváno pouze k obědům a večeřím). Uvedené časy jsou orientační.

Doprava: letecky

Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta ***** Foto - Marsa Alam - Hotel Jaz Grand Resta *****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Marsa Alam

Informace o letovisku Marsa Alam Název letoviska: Marsa Alam Stát: Egypt Popis: Nedotknutý ráj Rudého moře a oáza klidu. Marsa Alam je jednou z nejkrásnějších oblastí na egyptském pobřeží, která si v posledních letech získává stále větší oblibu. Leží 210 km jižně od Hurghady a 230 km od Edfu. Obrovským plusem této oblasti jsou nejen krásné pláže, čisté moře a věčně svítící slunce, ale také překrásné korálové útesy. Oblast je vhodná pro milovníky podmořského světa a pro vyznavače klidné, ničím nerušené dovolené. Hotely s vysokým komfortem jsou vzdáleny několik kilometrů od místního letiště a lze je doporučit náročnějším klientům. Doporučujeme boty do vody.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí