CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 61917

Baško Polje - Alem depandance - frižider **

Chorvatsko
Baško Polje, Dalmácie - Splitská oblast
Frižider = lednička. Komplex hotelu a depandancí Alem se nachází ve velkém rekreačním…

10Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Frižider = lednička.
Komplex hotelu a depandancí Alem se nachází ve velkém rekreačním středisku Baško Polje, v piniovém lese pod horským masivem Biokovo. Středisko je spojeno cca 2 km dlouhou pobřežní promenádou s městem Baška Voda a na druhou stranu s městečkem Promajna (cca 1,5 km).  Depandance hotelu jsou samostatné jednopatrové pavilony, rozmístěné v lesoparku ve vzdálenosti asi 50 m od hlavní budovy.
V depandancích nabízíme dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (přistýlka je 3. řádné lůžko), s ledničkou, s balkonem na mořskou stranu (upozorňujeme na vzrosatlé borovice) a s možností pobytu dalšího dítěte bez lůžka - má stravu. Jednolůžkové pokoje jsou na vyžádání a nemají možnost použití lednice. Všechny pokoje jsou velmi jednoduše vybaveny starším nábytkem. Trezor možný na recepci za poplatek.
Hostům je k dispozici centrální restaurace, která je samostatným objektem, restaurace á la carte na pláži s terasou, TV místnost. Samoobsluha a pekárna se nacházejí na okraji kempu nad hotelem Alem. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, místy kamenité nebo betonová plata, částečně stíněné borovicemi, vzdálené asi 50-100 m od pavilonů. Ke sportovnímu vyžití slouží hřiště pro míčové hry, stolní tenis a další. Komplex nabízí vynikající podmínky pro koupání a zábavu v krásném přírodním prostředí. Bary, diskotéky a rušný noční život se pak nachází v blízkém městě Baška Voda.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, trezor na recepci , restaurace a lá carte, kavárna, terasa, obchod s potravinami, televizní místnost.

Sport a zábava: stolní tenis, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA !!!

Dospělá osoba v 1/1 pokoji - cena při obsazení 1/2 pokoje pouze jednou osobou (single use) - je pouze na vyžádání a jsou většinou bez lednice!

Všechny případné slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Ubytování: depandance

Stravování: all inclusive

Doprava: autokarem

all inclusive část jídelny all inclusive část jídelny all inclusive část jídelny Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** Foto - Baško Polje - Alem depandance - frižider ** První řada u moře, z naprosté většiny pokojů moře vidět není.

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x plná penze - švédský stůl, od 10:00 do 21:00 hodin neomezeně místní točené nápoje: pivo, bílé a červené víno, ovocné šťávy, voda, a to s konzumací v odděleném prostoru v centrální restauraci !
  • úklid pokoje 1x týdně
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • doprava
  • povinný jednorázový přihlašovací poplatek - 3 EUR/osoba

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • povinný příplatek za používání lednice v 1/2+1 pokoji

Baško Polje

Baško Polje je skutečně místem, kde se hory snoubí s mořem. Vzdálenost od Bašky Vody je cca 20 minut, dojdete sem pohodlnou procházkou kolem moře a můžete tak strávit odpoledne nebo večer v rušném středisku. Procházky se nabízejí i směrem na cca 8 km vzdálenou Makarskou, kde cestou můžete navštívit kouzelné vesničky Promajna, Bratuš, Krvavica a další. Výjezd nahoru sv. Jure, nejvyšší horu Biokova patří k největším zážitkům, podobně jako lodní výlety na nedaleké ostrovy.

Dalmácie - Splitská oblast

Dalmácie – Splitská oblast je jiné označení Splitsko-dalmatské župy, která se nachází v jižní části Chorvatska a sousedí na jihu s Dubrovnickou oblastí, na severu s Šibenickou oblastí, na východě s Bosnou a Hercegovinou a na západě s Jaderským mořem. K oblasti patří řada ostrovů a ostrůvků, např. ostrovy Brač, Hvar a Vis. Hlavním městem je Split. Lákadlem turistů jsou především letoviska Makarské riviéry.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí