CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 51790

Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony **

Chorvatsko
Dalmácie - Splitská oblast, Kaštel Štafilić
Poloha: do 50 m od moře Vybavení: aperitiv bar, terasa, obchod s potravinami, grill…

10Počet dnů:

27.05.2022Termíny od:

9 640 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, terasa, obchod s potravinami, grill bar, taverna.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, animace pro děti, animace pro dospělé, hřiště pro míčové hry, hřiště fotbalové.

V bungalovech a na pokojích nejsou TV. Každá jednotka má sprchu/WC.

Dítě do 6 let na přistýlce ZDARMA

Dítě bez nároku na lůžko není možné, ani infant

Příplatek za pobyt 1 osoby v 1/2 pokoji balkon, franc. lůžko v pavilonu (19m2) na 7 nocí je + 50%.

Domácí zvířata nejsou povolena - BEZ VÝJIMEK

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 do 3.6. a od 16.9.2023.

Resnik pavilony: Nachází se v západní části Kaštelanské riviéry, asi 8 km od Trogiru. Komplex je rozsáhlý, příjemný, celý obklopen zelení. Ubytování zde najdeme v atriovém, jednopatrovém pavilonu a v samostatně stojících zděných bungalovech.

Bungalovy jsou buď typu STUDIO (1/2+2 růžové-jedna místnost se 4 lůžky, 24 m2, bez kuchyňského koutu) nebo SUITE (1/4 žluté-dvě dvoulůžkové ložnice + denní místnost, v denní místnosti kuchyňský kout s lednicí a dvou plotýnkovým vařičem, nádobí doporučujeme vzít si vlastní – je tu minimální vybavenost, 28 m2. Všechny bungalovy mají vlastní sociální zařízení, terasu. Některé BGW SUITE jsou s klimatizací viz cenová tabulka.

Pokoje v pavilonu jsou dvoulůžkové (velikost 19 m2) jak s francouzským lůžkem a možností jedné přistýlky, tak klasických 2 lůžek,mají balkon, sociální zařízení, telefon.

Všechny společné prostory jsou klimatizované (recepce, restaurace). Dále hosté mají k dispozici restauraci á la carte (8:00-22:00), plážový bar (8:00-24:00), terasu, parkoviště. Parkovat lze i v blízkosti bungalovů (ale zde je jen omezený počet míst). Obchod s potravinami a základním zbožím se nachází v blízkosti. WI-FI připojení k internetu je zdarma pouze v okolí recepce a v televizní místnosti, heslo je vyvěšeno v recepci. 

Pláže jsou částečně betonové, částečně oblázkové a s hrubým pískem s pozvolným vstupem, vzdálené cca 50 m od střediska. V některých místech jsou kamínky a písek ve vodě jemnější. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 20-30 KN/den podle sezóny). V sezóně také možnost masáží na pláži (placené).

Ke sportovnímu vyžití slouží 5 tenisových dvorců, multifunkční travnaté hřiště, stolní tenis. Na pláži se nachází škola potápění. 

Autobusová zastávka je vzdálená cca 200 m. Autobus jezdí směr Trogir nebo směr Split, a to zhruba každých 30 minut.

Ideální pro rodinnou dovolenou s dětmi. Pokoje i všechny vnitřní prostory jsou nekuřácké. 

Služby all inclusive začínají v den nástupu ve 14:00 hod. (klienti obdrží náramek) a končí v den odjezdu ve 14:00 hod., poté platí již jiná barva náramku (ubytování je ale třeba opustit již do 10 hodin). Nápoje v rámci služeb all inclusive jsou k dispozici pouze v restauraci (konzumovat je lze i na terase), do restaurace nelze chodit z pláže přes terasu, ale pouze hlavním vchodem přes recepci.

Destinace: Riviera Kaštela se rozkládá podél severního pobřeží stejnojmenného zálivu mezi starobylými městy Split a Trogir. Před vpádem Turků před 500 lety, se Chorvaté začali stěhovat na pobřeží, kde vybudovali opevněná sídla - tvrze, kolem nichž se pozvolna rozrůstala kamenná městečka s osobitým stavitelským uměním. Tvrze - kaštely se staly trvalou charakteristikou Kaštelů, propojených v dnešní město. Podél moře rostou kolem oblázkových pláží borovice, vavříny, palmy a tamaryšky. Upozorňujeme klienty na blízkost mezinárodního letiště Split. Toto je vzdáleno od města Trogir cca 2 km, od střediska Resnik 1 km.

Ubytování: pavilóny

Stravování: all inclusive

Doprava: autokarem

Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony ** Foto - Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik pavilony **

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x plná penze - švédský stůl (snídaně 7:00-9:30, oběd 12:00-14:00, večeře 18:30-20:30), neomezeně točené domácí alkoholické a nealkoholické nápoje - od 10:00 do 22:00 hod. v centrální restauraci: pivo, stolní červené a bílé víno, nealkoholické nápoje (limonáda, džus, cola, voda perlivá a neperlivá) z automatu, denně odpolední zmrzlina pro děti od 16:00-17:00 vyjma soboty
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • výměna ložního prádla 1x týdně
  • závěrečný úklid

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • lehátka a slunečníky na pláži
  • jídlo a nápoje v grill baru a v baru na pláži
  • tenisové kurty
  • trezor na recepci za poplatek

Dalmácie - Splitská oblast

Dalmácie – Splitská oblast je jiné označení Splitsko-dalmatské župy, která se nachází v jižní části Chorvatska a sousedí na jihu s Dubrovnickou oblastí, na severu s Šibenickou oblastí, na východě s Bosnou a Hercegovinou a na západě s Jaderským mořem. K oblasti patří řada ostrovů a ostrůvků, např. ostrovy Brač, Hvar a Vis. Hlavním městem je Split. Lákadlem turistů jsou především letoviska Makarské riviéry.

Kaštel Štafilić

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí