CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10650

Rabac - Marina hotel **+

Chorvatsko
Rabac
Menší hotel ležící asi 10 minut od centra Rabacu. Pokoje jsou dvoulůžkové a jednolůžkové…

10Počet dnů:

01.07.2016Termíny od:

11 036 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Menší hotel ležící asi 10 minut od centra Rabacu. Pokoje jsou dvoulůžkové a jednolůžkové. Pokoje mají SAT/TV, telefon. Pláže vzdálené 50 m od objektu jsou přírodní kamenité, oblázkové, betonová plata na slunění. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. Hostům je k dispozici klimatizovaná hotelová restaurace, italská restaurace, lobby bar, bar u bazénu s terasou a koktejl bar. WI-FI zdarma na recepci. Večery s hudbou v objektu. Hotel má venkovní bazén a dětský bazén s mořskou vodou. Hotel zajišťuje celodenní animaci pro děti i dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, vodní sporty a další.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, večerní hudba.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA.

Dětská postýlka je možná pouze v pokojích na mořskou stranu, a to pouze na předchozí vyžádání - platí se na místě v recepci - 5 EUR/den.

Domácí zvíře (na vyžádání) - 10 EUR/den - platí se na místě v recepci.

PRO TERMÍNY POBYTU 4.6.-11.6. A 25.6.-9.7.20162016 POSKYTUJEME DODATEČNOU SLEVU 10 % Z UBYTOVÁNÍ PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU OD 1.4.2016 DO ODVOLÁNÍ, PŘÍPADNĚ DO STOPU PRODEJE. SLEVA JE JIŽ PROMÍTNUTA DO CENY (kód akce: „ALHB_90_02)

PRO TERMÍN POBYTU 18.6.-25.6.POSKYTUJEME DODATEČNOU SLEVU 15 % Z UBYTOVÁNÍ PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU OD 1.4.2016 DO ODVOLÁNÍ, PŘÍPADNĚ DO STOPU PRODEJE. SLEVA JE JIŽ PROMÍTNUTA DO CENY (kód akce: „ALHB_85_02)

Ubytování: hotel **+

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+ Foto - Rabac - Marina hotel **+

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • doprava

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři

Rabac

Rybářská osada a navštěvované letovisko v nejjižnější části Kvarnerské riviéry leží u stejnojmenné zátoky. Stará vesnice se rozrostla o rozsáhlou hotelovou i bytovou výstavbu. Letovisko nabízí koupání v čistém moři, bohatou flóru a široké možnosti sportování a zábavy. V okolí můžeme navštívit cennou městskou památkovou rezervaci - staré sídlo Labin.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí