CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10140

Novigrad - Laguna Aminess hotel ***

Chorvatsko
Novigrad, Istrie
Destinace Starobylé městečko a letovisko v zátoce Mirna s 2000 obyvateli leží na…

8Počet dnů:

07.10.2023Termíny od:

6 390 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Destinace

Starobylé městečko a letovisko v zátoce Mirna s 2000 obyvateli leží na malém poloostrově 16 km jižně od Umagu a 15 km severně od Poreče. Dnešní název je odvozen od byzantského názvu Neapolis, první zmínky o této osadě jsou jize 7. stol. př. n. l. Za zmínku stojí, že oblast dnešního Novigradu zásobovala dřevem Benátky, které je používaly na výztuhu staveb v bahnité půdě a ke stavbě lodí. Dosud však je oblast bohatá na zeleň a lesnaté porosty. Novigrad, jak už jeho jméno napovídá, je jedno z novějších městeček a dávno obývaném isterském pobřeží, je staré pouhých 1500 let! Ke krásné dominantě města samozřejmě patří úzké uličky mezi starobylými kamennými domy a mnoho dalších památkových míst. Nedaleko Novigradu se do moře vlévá isterská řeka Mirna a její ústí je bohaté na ryby. Je to vidět hlavně na jídelníčcích početných restaurací v okolí.

Pouhých 5 km od pobřeží na výjezdu z Istarskeho Ypsilonu směr Nova Ves, mezi  městy Novigrad – Brtonigla, byl  v roce 2014 otevřen aquapark ISTRALANDIA o celkové rozloze přes 80.000 m2, z toho plných 4.500 m2  je věnováno vodní ploše a vodním atrakcím. Kromě vodní zábavy jsou k dispozici i další činnosti, například fitness, tanec, kurzy latinsko-amerického tance, jízda na rotopedu, plavecká a potápěčská škola, synchronizované plavání, pěnová párty,bowling, plážový volejbal, pískoviště, kouzelnické show, koncerty s barevnými efekty a další.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, terasa, grill bar, dětské hřiště, sauna, ambulance, masážní salón.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

Dítě do 7 let přistýlka se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Dětská postýlka do 4 let (na vyžádání) zdarma


SLEVA 10 % - uvedená cena je již vypočtena se slevou 15 % v termínu 7.10.-4.11. ! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2023 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Seniorská sleva 65+ 10% v termínech do 8.6. a od 15.9.2023. Slevy se nemohou kombinovat s dalšími slevami! Tato sleva není zahrnutá v ceně !

Laguna Aminess hotel: Hotel Aminess Laguna se nachází cca 1 km od centra města Novigrad.

Hotel je plně klimatizován. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky (upozorňujeme, že pokoj je malý a přistýlkou se prostor ještě zmenší). Pokoje mají SAT/TV, telefon, koupelnu s vysoušečem vlasů, klimatizaci, WI-FI. Pokoje mají balkon do parku nebo jsou bez balkonu.

V hotelu mají hosté k dispozici recepci, dvě restaurace, aperitiv bar, masáže, saunu, WI-FI ve všech prostorách hotelu, venkovní bazén se sladkou vodou pro dospělé a děti, parkoviště (nehlídané), úschovnu pro jízdní kola. Hotel má i svou ambulanci. Pro děti je zde dětské hřiště, prolézačky. Hosté mohou využít mořský bazén ve Fun&Beach zóně Punto Mare, tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, vodní sporty. Dále celodenní zábavné a sportovní animace pro děti i dospělé. K večernímu programu je zde na blízké terase ve Fun&Beach zóně Punto Mare (cca 80 m od hotelu) připraven taneční parket s hudbou. Další služby mohou klienti využít ve vedlejším hotelu Aminess Maestral např. wellness centrum, fitness (za poplatek).

Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 50 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Možnost slunění je i v upravovaném velkém parku před hotelem.

Ubytování: hotel ***

Stravování: polopenze s nápoji

Doprava: vlastní

Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Foto - Novigrad - Laguna Aminess hotel *** Punto Mare Punto Mare Punto Mare Punto Mare Punto Mare

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • využívání venkovního bazénu se sladkou vodou
  • lehátka a slunečníky u bazénu (omezené množství)
  • využívání vnitřního bazénu s vyhřívanou mořskou vodou a whirlpoolem v hotelu Aminess Maestral
  • využívání Fun&Beach zóny Punto Mare s mořským bazénem, zábavní a sportovní animace (mimo hlavní sezónu v menším rozsahu)
  • hudební večery (v sezóně)
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • klimatizace
  • WI-FI v hotelu
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • parkovné - 3 EUR/noc/auto - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře - 15 EUR/den - platí se v recepci (max. 1 pes, klidný, starší 6 měsíců) - pes obdrží misku na vodu, přivítací pamlsek a přívěsek

Novigrad

Městečko na západním pobřeží Istrijského poloostrova leželo původně na ostrůvku, který byl v 19. stol. spojen násypem s pevninou. Ve staré části Novigradu se zachovala původní urbanistická struktury. Kromě zbytků hradeb a věží přispívá ke starobylému vzhledu několik staveb: městská lodžie (Gradska Loža), palác Urizzi ve stylu benátské gotiky nebo kostel sv. Pelagie (Sveti Pelagij) z 8. stol. Nové turistické objekty jsou v blízkosti městečka v pěkných borových lesích. Nabízejí dobré možnosti koupání, sportování a zábavy a zachovávají klidný, příjemný ráz tohoto letoviska.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí