CK Pohoda Egypt Zájezd č. 8316

Makadi - Hotel Al Nabila Grand Makadi ****

Egypt
Hurghada, Makadi
Poloha: Hotel skládající se z hlavní budovy a bungalovů je situován v zálivu Sharm…

8,11,12Počet dnů:

08.06.2016Termíny od:

19 311 Kč Cena od:

8,11,12 - denní zájezd

Poloha: Hotel skládající se z hlavní budovy a bungalovů je situován v zálivu Sharm El Arab, cca 32 km jižně od Hurghady, přímo nad velkou písčitou pláží . Výborné místo na šnorchlování. Hotel zajišťuje shuttle bus do centra Hurghady (za poplatek).

Pláž: Písčitá pláž se nachází přímo pod hotelem . Na pláž vedou schody a jezdí zdarma hotelový bus nebo vláček. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Vodní sporty a potápění na pláži za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, italská restaurace, lobby bar, plážový bar a bar u bazénu, venkovní bazén, dětský bazén, skluzavky , bohaté animační programy, dětský klub, konferenční sál, nákupní centrum.
Zdarma: slunečníky, lehátka a osušky u bazénu (osušky - vratná kauce).
Za poplatek: Wi-Fi v lobby, fitness, tenis, stolní tenis, šipky, biliár, sauna, pára, masáže, vířivka, hlídání dětí, čistírna, shuttle bus do centra Hurghady.

Doporučujeme: Krásná pláž v malebné zátoce, rozlehlý areál s bohatými možnostmi zábavy i relaxace a výborné služby jsou zárukou nádherné dovolené na klidném místě.

cena :
V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 29. 9. 2017. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 29. 9. 2017.

plazcca : na pláži

Ubytování: hotel ****

Vkusně vybavené pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma) a minibarem (za poplatek). Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), pozdní snídani, dopolední a odpolední občerstvení, odpolední zmrzlinu, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v době od 10:00 do 24:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Doprava: letecky


Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Hurghada

Hurghada (Ghardaga) byla kdysi malou rybářskou vesničkou. Nyní se však nejen díky průzračné vodě stala jednou z nejoblíbenějších turistických destinací. Návštěvníci mohou využít celé řady hotelů podél 20 km dlouhé pláže. Je také nejvyhlášenějším centrem pro potápění.

Makadi

Letovisko Makadi vzdálené od Hurghady 35 km je vyhlášené díky své nádherné pláži, v jejíž těsné blízkosti najdete korály. Naleznete zde zejména hotely vyšší kategorie, jejichž předností je výborný servis. V minulých letech zde vyrostlo i menší „centrum“, ve kterém můžete posedět v některé z restaurací či typických kaváren, které poskytují servis na evropské úrovni. Z letoviska Makadi existuje pravidelná doprava do Hurghady.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí