CK Pohoda Španělsko Zájezd č. 7822

Pineda de Mar - Hotel Golden Taurus Park ****

Španělsko
Pineda de Mar, Costa Brava
Poloha: Hotel se nachází v klidné části letoviska Pineda de Mar, cca 70 km od letiště…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Hotel se nachází v klidné části letoviska Pineda de Mar, cca 70 km od letiště v Barceloně a cca 800 m od centra letoviska, které je lemováno promenádou se spoustou obchůdků, barů a restaurací. Hotel leží cca 20 m od písčité pláže .

Pláž: Písčitá pláž, ke které se dostanete pohodlně podchodem, je vzdálená cca 20 m od hotelu . Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bary, tři venkovní bazény (jeden s vířivkou), dva dětské bazény, vnitřní bazén s vířivkou, zahrada, TV místnost, minimarket, výtah. Pro děti je v hotelu také k dispozici dětské hřiště, miniklub a minizoo. Hotel pořádá pro své hosty několikrát týdně denní i večerní animační programy.
Zdarma: slunečníky a lehátka u bazénu.
Za poplatek: trezor (v recepci), internetový koutek, stolní tenis, tenisový kurt, volejbal, minigolf, půjčovna aut, kol a motorek.

Doporučujeme: Hotel nabízí příjemnou atmosféru, ubytování jen pár kroků od pláže, několik bazénů a vynikající hotelové služby. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi a pro klienty vyhledávající klidnější letovisko.

cena :
V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt Informace pro zákazníky:
Po příjezdu je na místě hoteliérem vybírána turistická taxa , kterou platí každá osoba starší 16ti let. Výše turistické taxy na osobu a noc je cca 1 EUR .

Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 29. 9. 2017. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 29. 9. 2017.

plazcca : cca 20 m

plazm : 20

Ubytování: hotel ****

Příjemně vybavené pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a trezorem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky. Na vyžádání a za příplatek pokoje s výhledem na bazén a rodinné pokoje s možností ubytování až čtyř osob.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bohatého bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení obědů nebo programu all inclusive (formou bufetu).

Doprava: letecky


Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Pineda de Mar

Menší městečko na úpatí pohoří Montenegre, ležící 55 km severně od Barcelony a v těsném sousedství známějšího letoviska Calella. Pineda je typická především svou poklidnou atmosférou. Pláž je dlouhá otevřená s jemným pískem a s dostatečným množstvím plážových sportovních aktivit. Doporučujeme těm, kteří chtějí strávit klidnější dovolenou, především rodinám s dětmi.

Costa Brava

Jedna z nejkrásnějších oblastí španělského pobřeží je Costa Brava, která se nachází v severovýchodní části Španělska. Táhne se od francouzských hranic až téměř k hlavnímu městu Katalánska Barceloně. Toto “divoké pobřeží” je charakteristické svými strmými skalními útesy spadajícími přímo do moře, které v kombinaci se zelenými piniemi vytvářejí nezapomenutelné přírodní scenérie. Malebné zátoky s plážemi jsou velmi romantické, ale na své si zde přijdou i příznivci dlouhých otevřených pláží.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí