CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 52265

Stari Grad - Lavanda hotel ***

Chorvatsko
Hvar, Stari Grad
Hotelový komplex leží 50 m od moře, asi 800 m od centra města a 100 m od hotelu Arkada,…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Hotelový komplex leží 50 m od moře, asi 800 m od centra města a 100 m od hotelu Arkada, obklopený borovým hájem. Skládá se z hlavní budovy (hotelu) a dvou pavilonů I. a II. – umístění pokoje určuje na místě recepce. Nově jsou zrekonstruované pokoje, restaurace a lobby bar.

Pokoje jsou dvoulůžkové (s možností přistýlky pouze typ Superior) a jednolůžkové. Všechny pokoje jsou nekuřácké, mají SAT/TV, telefon, klimatizaci, WI-FI, trezor, fén.

Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, terasu,  2 bazény se sladkou vodou (pro dospělé a děti). Pláže jsou 50 m od objektu, betonové, kamenité, oblázkové. Ke sportovnímu vyžití slouží minigolf, stolní tenis, 4 tenisové dvorce, plážový volejbal, basketbal, půjčovna jízdních kol, skútrů, aut a loděk.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: trezor na recepci , bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.12.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15 % (EBD I) !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 1.1. DO 29.2.2020 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % (EBD II) !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.


POZOR NOVĚ: základní cena je pouze se snídaní, možnost dokoupení večeří.

Dítě do 2 let bez nároku na služby - ZDARMA.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Ubytování: hotel ***

Stravování: all inclusive

Doprava: vlastní

Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light *** Foto - Stari Grad - Lavanda hotel *** all inclusive light ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x snídaně - bohatý buffetový stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • WI-FI připojení
  • parkovné

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • večeře - možnost dokoupení (formou "show cooking" + rozmanité dezerty - bez nápojů)
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa – POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • dětská postýlka do 2 let na vyžádání - 5 EUR/den - platí se na místě v recepci

Hvar

Ostrov Hvar leží ve vnějším pásu Střdodalmatských ostrovů a je nejdelším ostrovem v Jaderském moři. Měří 68 km, zatímco jeho šířka se pohybuje v rozmezí 5-11 km. Hvar je poměrně hornatý ostrov - podél jižního pobřeží se táhne horský hřbet s nejvyšším vrcholem Sv.Nikola nedaleko městečka Stari Grad. Jižní pobřeží ostrova je málo osídlené a velmi strmé, většina obyvatel žije u členitějšího severního pobřeží, kde se také nachází většina turistických zařízení. V severozápadní části ostrova se pěstuje jižní ovoce, vinná réva a levandule, díky které se Hvar stal proslulým. Najdeme zde i rozsáhlé lesy a porosty macchie - v minulosti byl zalesněn celý ostrov, což připomíná jeho starý slovanský název - Lesina. Na ostrově vládnou mimořádně příznivé klimatické podmínky, které spolu s bohatou přímořskou vegetací dělají z Hvaru jedno z nejoblíbenějších míst na chorvatském pobřeží. Hvar má nejvíce hodin slunečního svitu z celého Chorvatsko, ne nadarmo se mu také říká "chorvatská Madeira". Historie ostrova sahá až do mladší doby kamenné. Nejdůležitějším předhistorickým nalezištěm v Dalmácii je jeskyně Grapčeva spilja, kde se dochovaly např. kresby lodí z doby kolem r.2500 př.n.l. Později byl ostrov osídlen Ilyry a řeckými přistěhovalci, kteří zde na místě dnešního města Stari Grad v letech 384-5 n.l. založili kolonii Pharos. Po nich ostrov ovládli Římané a nedlouho po zániku říše římské do Dalmácie dorazily velké svazy Slovanů, které postupně kolonizovaly celé dalmatské pobřeží včetně přilehlých ostrovů. Začátkem 15.stol. se ostrova zmocnili Benátčané, jejichž nadvláda trvala tři stolatí. Jako jedni z mála zdejších vládců se však starali o rozkvět zemědělství a obchodu a podporovali především pěstování rozmarýnu a levandule, což mělo nahradit zhroucení obchodu s kořením dováženým z Orientu. Největšími středisky ostrova jsou města Hvar, Stari Grad, Jelsa, přístavy najdete ve Hvaru (spoje jen pro osoby Hvar-Split, Hvar-ostrov Korčula*Vela Luka, Hvar-ostrov Vis, Hvar-ostrov Lastovo), ve Starém Gradu (spoje Stari Grad-Split, Stari Grad-Korčula-Dubrovník-Bari, Stari Grad-Zadar-Rijeka, 1x v týdnu Stari Grad-Ancona), v Jelse (spoje katamaránem Jelsa-Split) a v Sučuraji (spoje Sučuraj-Drvenik).

Stari Grad

Osada, kterou založili Řekové již ve 4. stol. př.n.l., si zachovala množství památek z řecké a římské doby. Leží zaklíněna v hlubokém Starigradském zálivu, chráněna před studenými větry. Zajímavou stavbou je vila básníka Hektoroviče Tvrdalji z počátku 16. stol. Turistické středisko má skalnaté pláže, umělá kamenná plata i menší písčitou pláž. V blízkém okolí je oblíbená zátoka Plava Laguna s výhledem na Bol na ostrově Brači, s romantickou přírodou a krásným koupáním pro dobré plavce. Se Splitem je výborné trajektové spojení, plavba trvá asi 2 hodiny.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí