CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 62195

Orebič (Pelješac) - Nata apartmány ***

Chorvatsko
Orebič, Dalmácie - Dubrovnická oblast
Apartmány Nata leží na kraji městečka ve veliké zahradě, od centra jsou vzdálené…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Apartmány Nata leží na kraji městečka ve veliké zahradě, od centra jsou vzdálené cca 800 m a od nádherné oblázkové pláže cca 100m (nutné přejít příjezdovou silnici). Pláž je dlouhá 1 km a nazývá se Trstenica. Jedna část pláže je pro nudisty. Obchod a restaurace jsou v okruhu 500 m od objektu, banka, lékárna, ambulance asi 1,5 km. Sportovní možnosti asi 500 m - vodní sporty, půjčovna jízdních kol.
Ve vile se nacházejí dva nově zrekonstruované apartmány pod čísly 1 a 2. Mají klimatizaci, SAT/TV, WI-FI připojení k internetu, balkon/terasu na mořskou stranu, bezplatné parkování u objektu.
V apartmánech je zákaz kouření. Na terase za vilou je možnost grilování.
APT č. 1 pro 4 osoby: velikost 40 m2, terasa 5 m2 s pohledem na moře, 2 ložnice - 1x manželská postel (výhled park) a 1x 2 oddělená lůžka, kompletně vybavená kuchyně, koupelna.
APT č. 2 pro 4 až 6 osob: velikost 60 m2, terasa 10 m2 s pohledem na moře, 2 ložnice - 1x manželská postel (pohled moře), samostatná koupelna a 1x manželská postel + 1 samostatné lůžko, rovněž koupelna, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kompletně vybavená kuchyně.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: restaurace a lá carte, obchod s potravinami, grill společný s ostaními, parkování.

Sport a zábava: vodní sporty, půjčovna jízdních kol.

Jedno dítě do 6 let bez lůžka možné pouze v apartmánu 1/2+2 č.1 - ZDARMA !!! Pozor - platí pouze v případě obsazení všech 4 lůžek (jako 5. osoba).

Domácí zvířata nejsou povolena.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 1.3.2018 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

Apartman 1 - 2. mistnost Apartman 1 - balkon Apartman 1 - balkon Apartman 2 - 1. mistnost Apartman 2 - 2. mistnost Apartman 2 - 2. mistnost Apartman 2 - balkon Apartman 2 - koupelna Apartman 2 - kuchyn Apartman 3 Apartman 3 Apartman 3 - koupelna Apartman 3 - kuchyn Apartman 3 - vyhled, nema balkon - nadherna spolecna terasa Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** Foto - Orebič (Pelješac) - Nata apartmány *** spolecna terasa Trstenica

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • parkovné

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování

Orebič

Městečko Orebič se až do 16.stol. jmenovalo Trstenica, své dnešní jméno získalo podle bakarské rodiny Orebičů, která zde roku 1516 dala postavit kaštel. V minulosti odtud pocházelo mnoho zdatných námořníků a obchodníků a městečko bylo střediskem mořeplavby a stavby lodí, později se zde usazovali na odpočinek vysloužilí kapitáni a rejdaři. Dodnes zde údajně žijí potomci slavného Marca Pola, rodina Polo. Za nadvlády Dubrovnické republiky bylo načas sídlem místodržitele pro severní oblast republiky. Orebič leží na jihozápadě poloostrova Pelješac přímo naproti městu Korčula, od kterého jej dělí Pelješacký kanál a s kterým je spojen několika denními osobními trajekty. Jeho dobře chráněná poloha na úpatí nejvyšší hory poloostrova Sveti Ilija zaručuje výborné podmínky pro hustou a bohatou vegetaci - nalezneme zde palmy, cypřiše, vinnou révu, citrusovníky apod. V bývalé radnici můžeme navštívit Námořní muzeum (Pomorski muzej), kde jsou vystaveny různé navigační přístroje, námořní mapy apod., a ve dvou kapitánských domech rodin Fiskovičů a Župů si můžeme prohlédnout různé, převážně etnografické sbírky. Asi 2 km západním směrem od městečka se nachází goticko-renesanční klášter z 15.stol. s cenným reliéfem Madony od Nikoly Firentince a s řadou dalších cenných uměleckých děl v interiéru. Nad klášterem ve svahu hory sv.Ilija stojí kostel Panny Marie Karmelské, od kterého je krásný výhled na Pelješacký kanál a protilehlou Korčulu. Kostel, který na konci 16.stol. vystavěli františkáni na strmém sklaním hřebenu ve výšce 152 m, byl po staletí svatyní místních námořníků a je v něm uloženo mnoho darů a uměleckých předmětů přivezených z dalekých cest. V okolí města je možné nalézt různé prehistorické menhiry a opevnění. Příjemné písečné i oblázkové pláže stíněné porostem můžeme nalézt východně od městečka v zátoce Trstenica o v okolí hotelu Komodor. Z Orebiče můžeme podniknout výstup na vrchol hory Sveti Ilija, který trvá asi 5 hodin a vede po neznačených cestách - odměnou nám budou nádherné výhledy do celého okolí.

Dalmácie - Dubrovnická oblast

V jižní Dalmácii - Dubrovnické riviéře se nachází zvláště zajímavá delta Neretvy, lesnatý poloostrov Pelješac se známými vinicemi, městečko Ston proslulé chovem ústřic a škeblí a především Dubrovník, který je na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Moře je zde dosti hluboké s výrazně modrou barvou. Návštěvníky přitahuje i ostrově Mljet s národním parkem či rozlehlými písečnými plážemi.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí