CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 41005

Baška - Apartmány v soukromí no-name ***

Chorvatsko
Krk, Baška
Baška je umístěna na jihovýchodním pobřeží ostrova Krk. Nachází se v kultivovaném…

8Počet dnů:

10.09.2022Termíny od:

5 760 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Baška je umístěna na jihovýchodním pobřeží ostrova Krk. Nachází se v kultivovaném údolí, obklopena pohořími, která jakoby chránila ze všech stran jedinečnou štěrkopískovou pláž dlouhou 2 km. Je jedna z největších a nejkrásnějších na Jadranu. Pláž je obzvlášť vhodná pro děti a neplavce. Baška je bohatá kulturními i historickými památkami. Turisté mají k dispozici mnoho restaurací, cukráren, obchodů, které jsou rozmístěny podél 4 km dlouhého „lungomare“ (mořského korza). Bašku dnes navštíví ročně více jak 100 000 turistů. Zajímavostí je na Bašce i to, že první moderní hotel zde postavil v roce 1911 Čech Emil Geistlich. Baška získala v roce 2003 2. místo v soutěži o nejlepší ostrovní město.

Poloha: do 600 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

APARTMÁNY JSOU VZDÁLENY 300-600 m OD PLÁŽE.

Dětská postýlka není k dispozici.


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech do 25.6. a od 10.9.2022 !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Apartmány v soukromí no-name

Baška má jedinečnou štěrkopískovou pláž dlouhou 2 km. Je jedna z největších a nejkrásnějších na Jadranu. Pláž je obzvlášť vhodná pro děti a neplavce. Hosté mají k dispozici mnoho restaurací, cukráren, obchodů, které jsou rozmístěny podél 4 km dlouhého „lungomare“ (mořského korza). Nabízíme apartmánové ubytování ve vilových, patrových domech, jejichž apartmány jsou velmi prostorné, kompletně vybavené, 3 minuty pěší chůze do centra, 5-10 minut chůze na pláž. Přímo v jedné z vil je cestovní agentura, kde jsou k dostání drobné suvenýry, a je zde možno zakoupit výlety ze široké nabídky. Pro svou značnou oblíbenost je kapacita na Bašce brzy vyprodána. Další apartmánové ubytování nabízíme i v oblasti Zarok ve vilách blízko autokempu bezprostředně u krásné pláže. Přístup k internetu v apartmánech na poptání (zdarma). Ceny jsou uvedené za no-name apartmány od 500-600 m od moře. Konkrétní vily na vyžádání s dodáním konkrétní ceny. Pouhých 10 km od Bašky na Dunatu najdete centrum vodních sportů včetně SKI-LIFTu.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

Foto - Baška - Apartmány v soukromí no-name *** Foto - Baška - Apartmány v soukromí no-name ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el.energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • pobytová taxa
  • parkovné

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování
  • povinné příplatky: ekologická taxa - 0,30 EUR/osoba/den a jednorázový přihlašovací poplatek - 3 EUR/osoba - platí se na místě v agentuře
  • domácí zvíře (na vyžádání) - 6 EUR/den - platí se na místě v agentuře (pozor max 1 zvíře v apartmánu)

Krk

Ostrov Krk je největším v Jadranském moři. Téměř všechny jeho obce leží na pobřeží a jsou tradičními turistickými středisky: Krk, Baška, Malinska, Punat, Njivice, Vrbnik, Omišalj. Ostrov je poměrně hustě osídlen, hlavním zaměstnáním je zde zemědělství, rybolov a služby cestovnímu ruchu. Ostrov byl významným střediskem hlaholského písemnictví, nejstarší dochovanou písemnou památkou je nápis z 11. stol. v někdejším benediktinském opatství v městečku Krk.

Baška

Městečko s přístavem leží v Bašské zátoce na jižním pobřeží Krku. Je tu 2 km dlouhá písčitá, místy oblázková pláž s příjemným přístupem do moře, vhodná i pro děti. Krásný pohled je na protilehlou pevninu s pohořím Velebit. Dochovaly se tu středověké kostely, např. románský sv. Marka. Hlavní pamětihodností je kostel Nejsv. Trojice z 18. stol. Zajímavostí Bašky jsou turistické stezky značené podle našich zvyklostí, které turisty dovedou do okolních kopců a na skalní hřebeny, odkud je krásný výhled.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí