CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10625

Rabac - Oliva kemp mobil home ***

Chorvatsko
Rabac, Istrie
Oliva kemp mobil home Exkluzivní hotelový resort Maslinica je atraktivní květinový…

8Počet dnů:

24.09.2022Termíny od:

11 280 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Oliva kemp mobil home

Exkluzivní hotelový resort Maslinica je atraktivní květinový komplex sestávající ze tří hotelů a kempu Oliva. Nachází se přímo u moře, v krásné zátoce, na jedné straně obklopen hustým lesem a na druhé straně oblázkovou pláží a modrým mořem s výhledem na Rabac a přilehlé ostrovy.

Hostům jsou k dispozici 3 venkovní bazény a 1 venkovní bazén se samostatným bazénem pro děti a 2 kryté bazény, moderní wellness centrum a vynikající restaurace u moře, obklopené bujnou a nedotčenou přírodou. Resort nabízí spousty zábavy a relaxace i sportovního vyžití. Lodní sporty, vodní sporty, tenis, minigolf, multifunkční sportoviště, miniklub a další.

Součástí resortu Maslinica je Oliva Auto Camp, který splňuje všechny standardy nabídky moderního kempu. Mobilní chaty se nacházejí v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, v blízkosti pláže, bazénů nebo sportovišť. Resort nabízí hostům 2 restaurace a klubový bar se zábavou.

Restaurace Ancora nabízí svým hostům neobvyklou kombinaci atraktivního, romantického terasového prostředí s jedinečným výhledem na přístav a centrum Rabacu. Bohatá a nápaditá nabídka obsahuje denně čerstvé ryby, korýše a kvarnerské krevety. Pro nejmenší hosty, je zde dětský park.

Pizza & Grill Oliva se nachází ve stínu přímo u pláže a je ideálním útočištěm před letními horky a zároveň nabízí lahodné občerstvení. V přestávce mezi koupáními si můžete vychutnat studený nápoj, čerstvě vyrobenou zmrzlinu, grilované pochoutky, pizzy nebo čerstvé mořské plody atd.

Klubový bar Hedera nabízí hostům dorty, teplé i studené nápoje po celý den, ve večerních hodinách se Hedera stává místem zábavy s živou hudbou, velkou terasou pro tanec a animačním programem.

MH DE LUXE (32 m²) max. pro 4-6 osob. MH je prostorný, má dvě ložnice, jednu s manželskou postelí, druhou se dvěma oddělenými lůžky a jedním samostatným lůžkem. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Kuchyně je součástí denní místnosti včetně rohového sezení. Kuchyně je vybavena sporákem, lednicí a základním nádobím.

MH STANDARD (19-24 m²), max. pro 4-5 osob. MH nabízí dvě ložnice, jednu s manželskou postelí, druhou se dvěma oddělenými lůžky a jednu koupelnu. Kuchyně je součástí denní místnosti včetně rohového sezení a je vybavena sporákem, lednicí a základním nádobím.

MH CHALLET mají buď 3 ložnice (dvě ložnice s manželskou postelí a jedna s oddělenými postelemi) nebo 2 ložnice (jedna s manželskou postelí a jedna s oddělenými lůžky). Každý pokoj má vlastní koupelnu.

Každý MH disponuje terasou s venkovním sezením.

Při ubytování s polopenzí je možné objednat pobyt pouze v některých termínech – viz ceníková tabulka.

WI-FI internet k dispozici na recepci kempu, klienti také mohou využívat připojení k internetu na recepcích hotelů v rámci komplexu, internet v mobil home je na vyžádání a za poplatek dle místního ceníku.

Ideální dovolená pro rodiny nebo skupiny přátel.

Destinace

Není to tak dávno, kdy byl Rabac malou rybářskou a námořnickou vesničkou. Dnes však již patří mezi nejnavštěvovanější turistická místa východního pobřeží Istrie. V klidných zátokách, ve kterých se dubové, borové a cypřišové háje spouštějí až k samotnému moři, je vybudováno několik pohodlných hotelů a středisek s apartmány. Na svahu nad Rabacem, odkud je krásný rozhled na krajinu Istrie a Kvarneru, leží starobylý Labin, kulturní a politické středisko této části Istrie. V zeleném zálivu Maslinice, asi 500 m od samotného města, jsou hotely Hedera, Narcis a Mimosa. V lesoparku na druhé straně se nacházejí další nově vybudované hotely a aparthotely. Rabac leží přímo na pomyslné hranici Istrie a Kvarnerské riviéry, což je severovýchodní pobřeží istrijského poloostrova od Opatije po Rabac. Jako jedno z mála míst má Rabac oblázkové až písčité pláže. V roce 2007 obdržel Rabac “Modrý květ” za nejlépe udržované turistické místo na chorvatském pobřeží.

Poloha: do 600 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, bazén dětský.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO ZDARMA¨.

Polopenze za příplatek se podává v jedné z restaurací komplexu, u večeří 1 nápoj z automatu (voda + 0,25 l vína nebo 0,20 l piva nebo 0,20 l ovocné šťávy), polopenzi lze objednat pouze předem, na celý pobyt a pro všechny osoby v MH (minimálně 2 osoby musí platit plnou cenu za polopenzi).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Ubytování: mobilhome

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

De Luxe Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** Foto - Rabac - Oliva kemp mobil home *** MH Oliva - Challet

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celé chaty s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • klimatizace
  • parkování (1 auto na MH)
  • vstup do venkovního bazénu

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování - pouze v termínech od 8.7. do 2.9., v ostatních termínech jiná šňůra zájezdů (tam včetně polopenze)
  • ručníky - lze doobjednat za 15 EUR na místě (jedna sada ručníků)
  • případná výměna ručníků a povlečení během pobytu (12 EUR za sadu)
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • závěrečný úklid za celou mobilní chatu 30 EUR - povinný poplatek - platí se na místě
  • vratná kauce - 50 EUR na celou mobilní chatu - platí se při příjezdu na místě v recepci kempu
  • domácí zvíře (na vyžádání) - 8 EUR/den - platí se při příjezdu na místě v recepci kempu
  • dětská postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání) 6 EUR/den - platí se na místě v recepci

Rabac

Rybářská osada a navštěvované letovisko v nejjižnější části Kvarnerské riviéry leží u stejnojmenné zátoky. Stará vesnice se rozrostla o rozsáhlou hotelovou i bytovou výstavbu. Letovisko nabízí koupání v čistém moři, bohatou flóru a široké možnosti sportování a zábavy. V okolí můžeme navštívit cennou městskou památkovou rezervaci - staré sídlo Labin.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí