CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 20585

Medulin - Kažela apartmány **+

Chorvatsko
Medulin, Istrie
Poloha: do 300 m od moře Vybavení: prodejna se suvenýry, pizzerie, cukrárna, bazén…

10Počet dnů:

27.05.2022Termíny od:

19 680 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, pizzerie, cukrárna, bazén venkovní sladká voda , bazén dětský venkovní sladká voda , restaurace a lá carte, terasa, sprchy na pláži, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, obchod se spotřebním zbožím, supermarket, večerní hudba, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, potápění, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, aquaaerobic, půjčovna lodiček, škola tance, windsurfing, jízdy na banánu, sportovní centrum, boccia.

Dětská postýlka (na vyžádání) - ZDARMA !!! Počet osob v apartmánu nesmí překročit uvedený možný počet (včetně dětské postýlky) !!


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2023 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Kažela apartmány: Camping – Resort ARENA GRAND KAŽELA se nachází na okraji města Medulin o rozloze 110 ha, pouhé 3 km od centra města Medulin.

Pláž je dlouhá 3,5 km oblázková, i kamenná s travnatými plochami na slunění, vzdálená cca 300 m od apartmánů. Pláže jsou s pozvolným vstupem do moře, vhodné pro děti. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Nejmladší si mohou užít aquaparky na dvou terasách u moře, díky čemuž je Camping Arena Grand Kažela perfektním místem pro rodiny s dětmi.

Všechny apartmány jsou standardně vybavené, mají buď terasu nebo balkon.

TYP A 2-3

Jednopokojový apartmán, cca 28 m2, plus balkon nebo terasa, max. 3 osoby, v přízemí nebo 1. patře, 1 dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, plně vybavená kuchyň, koupelna se sprchou, SAT TV, klimatizace.

TYP A 4-5

Dvoupokojový apartmán, cca 45 m2, plus balkon nebo terasa, až 5 osob, v přízemí nebo 1. patře, 2 dvoulůžkové pokoje, plně vybavená kuchyň a obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem pro 1 osobu, SAT TV, koupelna se sprchou , klimatizace.

Domácí mazlíčci jsou povoleni, za poplatek. Parkování v zadní části apartmánů je zdarma.

Resort ARENA GRAND KAŽELA má zcela novou novou recepci. K dispozici je kolem 1300 kempových stání, 99 apartmánů a přes 200 zbrusu nových kempingových domů a vil, několik restaurací s bohatou nabídkou „á la carte“, kavárna Illy, pizzerie, rychlé občerstvení a plážový snack bar, směnárna, business koutek, supermarket a venkovní fitness.

Od roku 2019 mají hosté k dispozici také nový bazén – centrální „Activity bazén“ se sladkou vodou včetně dětské části o celkové ploše 600 m2 vodní plochy s „Captains Bar“. Za příplatek je k dispozici omezený počet lehátek a slunečníků.

Druhý bazén 400 m2 se sladkou vodou s „Breeze Bar“ je obklopen luxusními kempingovými domy. K dispozici je omezený počet lehátek a slunečníků (mohou být účtovány příplatky). K dispozici je také nabíječka do auta Electric & Tesla.

V Resortu jsou zcela nové, moderně vybavené a navržené kempové domy Camping Homes tři typů moderního a pohodlného ubytování.

Camping home Next, Camping home Green a Camping Villa. Parkování pro všechny hosty kempu je vyhrazeno a je bezplatné.

TYP Camping Home NEXT: 30 m2, terasa 20 m2, Kapacita: až 5 osob, klimatizace, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro jednu osobu, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, indukční varná deska, mikrovlnná trouba a kávovar, 2 ložnice: jedna ložnice s manželskou postelí (160x190 cm) a jedna ložnice se dvěma samostatnými lůžky (80x190 cm), 2 koupelny se sprchou a fénem, LCD TV s plochou obrazovkou, trezor, zařízená terasa.

TYP Camping Home GREEN: 37m2, terasa 25m2, Kapacita: až 5 osob, klimatizace, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro jednu osobu, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem, 2 ložnice: jedna ložnice s manželskou postelí postel (160x200 cm) a jedna ložnice se dvěma samostatnými lůžky (80x195 cm), 2 koupelny se sprchou a fénem, LCD TV s plochou obrazovkou, trezor, zařízená terasa.

TYP Camping VILA: 40 m2 terasa 25 m2 Kapacita: do 5 osob, klimatizace, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, indukční varná deska, mikrovlnná trouba a kávovar, jedna ložnice s manželskou postelí (160x200 cm), jedna ložnice s palandou postel - (140x195 cm) jednolůžko s podkrovím, (80x195) patro se žebříkem, 2 koupelny se sprchou a fénem, LCD TV s plochou obrazovkou, trezor, zařízená terasa.

Resort od poloviny května do poloviny září zajišťuje animaci pro dospělé i pro děti.

Hosté Campingu - Resortu ARENA GRAND KAŽELA se mohou těšit také na program animačního klubu „ARENA ACTIVITES A²“ . Celodenní a večerní program s různými aktivitami pro dospělé a junior klubem pro děti začíná svými aktivitami v 9 hodin a pokračuje až do 23 hodin. To zahrnuje mnoho sportovních a rekreačních aktivit, zábavy a her, tematické hry pro děti, tvořivé dílny a taneční programy. Dětský klub a Teens Club se nachází v oblasti aktivního bazénu v indiánském stylu týpí. Dětský klub je otevřen od 10-13 a 16-19h a každý večer tým Arena Activities připravuje dětský večerní program jako Mini disco, Cartoon show, dětské muzikály a kreslené filmy pod hvězdami. Protože teenageři potřebují mít svůj vlastní program a místo, v jiném týpí je 6 konzolí PS4 a nějaký extra program pro dospívající hosty, jako je závod GO CART kolem kempu.

Během celého dne sportovní a rekreační program A2 nabízí různé druhy sportovních a fitness aktivit jako: jóga, pilates, body workout, HIIT, aqua aerobic, aqua fitness, hry v bazénu, vodní pólo, vodní koš, plážový volejbal, plážový fotbal a mnoho dalších. více zdarma.

Hosté se mohou pobavit v Captains baru v rytmu hudby.

Hosté mají k dispozici venkovní sportoviště a pro děti do 10 let velké dětské hřiště. Kapacita hřiště je pro 60 dětí s oddělenými plochami pro děti do 3 let a děti od 4 do 10 let. Součástí sportovního centra je víceúčelové hřiště na tenis, malou kopanou, házenou, volejbal, boccia, stolní tenis, badminton, plážový volejbal, potápěčské a surfové centrum a nabídka vodních sportů. Pro všechny hosty je k dispozici venkovní fitness. Občerstvení hosté najdou ve Sport & beach baru „Mediterraneo“.

V blízkosti turistické obce je 6 fotbalových hřišť, hosté mohou využít půjčovnu kol, půjčovna sportovních potřeb a vybavení (za poplatek).

Město Medulin nabízí širokou škálu možností zábavy, diskotéky, taneční terasy, restaurace a zábavní park.

Veřejný autobus jezdí mezi centrem Puly a Medulinem (cca10 kilometrů od Puly) každých 40 – 60 minut. Cena autobusové jízdenky jedním směrem je cca. 2,00 EUR na osobu. V Medulinu jezdí také malý atraktivní turistický vláček, kterým si můžete užít výlet okolím.

Destinace: Zemědělské a rybářské městečko 10 km jižně od Puly má 2 tisíce obyvatel. Medulin je významným střediskem cestovního ruchu. Leží v nejjižnější části Istrie při rozlehlém, velmi členitém a celkem mělkém Medulinském zálivu, dno zálivu je písečné. V okolním moři, zejména mezi Medulinem a Pomerem se loví langusty. Pro velmi dobré přírodní podmínky navštěvují Medulin s oblibou rodiny s dětmi. Ve farním kostele sv. Anežky je cenný procesní postříbřený kříž z 15. stol. Na poloostrově Vižula jsou pozůstatky římské venkovské usedlosti a antických náhrobků. Pláže jsou zde zčásti kamenité, zčásti oblázkové, moře je průzračné. Na poloostrově Kašteja jsou pláže z drobnějších oblázků a hrubého písku, borový háj vede až k plážím. Medulin má velkou nabídku sportovních aktivit např. vodní lyžování se školou, potápění se školou, windsurfing se školou, 6 travnatých fotbalových hřišť, atletické dráhy, dále je tu cyklistická stezka. V místě je proslulý klub Aquarius s diskotékou a živou hudbou.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

1/5 APT 1/5 APT 1/5 APT 1/5 APT 1/5 APT 1/5 APT Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+ Foto - Medulin - Kažela apartmány **+

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny (výměna 1x týdně)
  • 1x výměna ručníků (jedna velká osuška a jeden ručník)
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • klimatizace
  • Wi-Fi

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • stravování

Medulin

Rybářská obec a živé letovisko v nejjižnější části Istrie leží u členitého zálivu. Návštěvníkům nabízí možnost příjemného koupání v malých zátokách a na blízkých ostrůvcích. Na přilehlém poloostrově Kašteja je oblázková pláž dlouhá 2 km chráněná borovým lesem. Na části pobřeží najdeme léčivé bahno, účinné hlavně pro revmatiky. Jsou zde výborné podmínky pro potápění a podmořský rybolov.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí