CK Pohoda Itálie Zájezd č. 914

Capo Vaticano - Hotel Punta Faro*** letecky ***

Itálie
Kalábrie, Capo Vaticano
Klidný, jednoduše vybavený hotel vystavěný nad jednou z nejkrásnějších pláží oblasti…

8Počet dnů:

31.07.2018Termíny od:

14 990 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Klidný, jednoduše vybavený hotel vystavěný nad jednou z nejkrásnějších pláží oblasti Capo Vaticano (Kalábrie, Itálie) v zátoce Grotticelle. Je obklopený zahradami plnými bujné středomořské vegetace a jsou z něj nádherné výhledy na moře. Má vlastní bazén pro dospělé i pro děti , lehátka na slunění, internetový koutek, bar, restauraci. Pláž je vzdálena 300 m po pohodlné cestě z kopce dolů. Přímo na pláži je poskytován plážový servis – slunečník a dvě plážová křesla (zdarma, jen v srpnu za poplatek) a je zde plážový bar a pizzerie, kde je možno zakoupit nápoje i menší občerstvení. Pláž je z bílého písku a je malebně uzavřena mezi skalnatými výběžky. Je zde možnost zapůjčení šlapadel a kajaků a plavčík Vás odveze i na některou z odlehlých pláží přístupných jen z moře. Na recepci je přístup na Wi-Fi. Návštěvníkům je k dispozici tenisový kurt.

Ubytování: hotel ***

Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích s možností až 2 přistýlek pro dospělé i pro děti . Všechny pokoje mají trezor, telefon, stropní venti látor a balkon s venkovním posezením s jedinečným výhledem na moře, což je hlavní před ností
tohoto hotelu.

Stravování: polopenze

V ceně pobytu je polopenze – snídaně formou bufetu a večeře servírované s výběrem z menu a doplněné bohatým salátovým bufetem. Za příplatek je možno zajisti t obědy. Nápoje nejsou v ceně.

Doprava: letecky

Doprava do Kalábrie je zajištěna letadly Boeing 737 české letecké společnosti Travel Service. Odlety jsou z Brna a Prahy do Lamezia Terme.

hotel Hotel Punta Faro - bazén Hotel PUNTA FARO - bazén Hotel PUNTA FARO - pokoj Hotel PUNTA FARO - recepce Itálie, Kalábrie, Capo Vaticano Itálie, Kalábrie, Hotel Grotticelle - vyhlídka od majáku Itálie, Kalábrie, Hotel PUNTA FARO Itálie, Kalábrie, Hotel PUNTA FARO lobby Pláž Grotticelle Pláž Grotticelle venkovní posezení

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu tam i zpět
  • letištní taxy a palivový příplatek
  • ubytování příslušné kategorie na 7 nocí s vyznačenou stravou
  • transfery letiště/hotel/letiště
  • činnost stálého delegáta

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh a storna ERV pojišťovny (doporučujeme připlatit)
  • Pobytovou taxu cca 0,75 euro/os./ den. Platba se hradí při příjezdu na recepci hotelu. Pobytovou taxu platí všechny osoby od 14 roků
  • Oběd: 1 600 Kč/os./týden
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj: do 3.7. a od 4.9.: 400 Kč/noc, v sezonu 3.7. - 4.9.: 900 Kč/ noc
  • Malý pes: 3 EUR/ noc (platba na místě)
  • Pobytová taxa: cca 5 EUR/os./týden (platba na místě)

Kalábrie

Kalábrie patří dodneška k výjimečným krajům Itálie, hlavně pro svou panensky nedotčenou přírodu, průzračně čisté moře, bílé písečné pláže. Členité pobřeží ideální pro potápění se nachází v oblasti Tropea a Capo Vaticano, zatímco jónské pobřeží nabízí úžasné podmínky pro surfování. Za vidění stojí určitě Tropea, malebné městečko na skále nad mořem, které žije čilým životem, Stilo a jeho byzantský cihlový chrám Cattolica, Reggio di Calabria, kde se nachází úžasné muzeum Museo Nazionale della Magna Grecia.

Capo Vaticano

Nádherná rekreační oblast proslavená svými písčitými plážemi, skalními útesy a křišťálovým mořem. Nachází se nedaleko historického města Tropea. Je zde plno zeleně a za dobré viditelnosti můžete spatřit i Liparské ostrovy.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,77 Kč
euro 25,33 Kč

Počasí