CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10500

Pula - Verudela - Brioni hotel **

Chorvatsko
Istrie, Verudela
Hotel Brioni se nachází uprostřed borového háje v turistickém středisku Verudela…

10Počet dnů:

10.06.2016Termíny od:

9 840 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Hotel Brioni se nachází uprostřed borového háje v turistickém středisku Verudela s krásným výhledem na členité pobřeží, cca 4 km od centra města Pula. Hotel je umístěn přímo na mořském břehu s kterým jej spojují sestupné řady betonových teras. 

Společné prostory v hotelu jsou klimatizované. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové, některé z nich s možností přistýlky (vyžádání). Pokoje mají SAT/TV, koupelnu, vysoušeč vlasů, balkon do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje jsou zařízené starším nábytkem. 

Hosté mají k dispozici recepci, hotelovou restauraci, aperitiv bar, TV místnost, WI-FI na recepci, trezor na recepci, venkovní terasu, vnitřní bazén a venkovní bazén, saunu (za poplatek), parkoviště. 

Ke sportovnímu vyžití cca 500 m od hotelu slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry, plážový volejbal, dětské hřiště, nabídka vodních sportů, půjčovna jízdních kol. Ve středisku Verudela v hlavní sezoně probíhají animace pro dospělé a děti. Městský autobus jezdí na trase Verudela - Pula cca každých 20 minut. Autobusová zastávka je vzdálena cca 250 m. 

Pláže jsou přírodní kamenité, oblázkové, vzdálené cca 50 m od hotelu. Přístup na pláž je po schodech. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, televizní místnost, lehátka u bazénu, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, café bar, konferenční místnost, brouzdaliště pro děti, internetový kout, masážní salón, bankomat.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Dětská postýlka (na předchozí vyžádání) - ZDARMA !

Přistýlka na pokojích jsou na předchozí vyžádání.

Neomezené nápoje k večeři !!!

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2020 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Ubytování: hotel **

Stravování: polopenze s nápoji

Doprava: autokarem

Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel ** Foto - Pula - Verudela - Brioni hotel **

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • u večeří místní točené nápoje: (víno, pivo, ovocné šťávy, voda)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • využívání venkovního bazénu
  • doprava

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Verudela

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí