CK Pohoda Řecko Zájezd č. 2ZTH-Pan-Am

Xehoriati - Amoudi - PANORAMA (Amoudi) **+

Řecko
Zakynthos, Xehoriati
Poloha: Vilka je umístěna velmi blízko moře v krásné zahradě v malé osadě Amoudi…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Vilka je umístěna velmi blízko moře v krásné zahradě v malé osadě Amoudi. V blízkosti je hotel Achillion (asi 100 m), kde si můžete dát v taverně nápoje, snídani, oběd či večeři. V blízkém okolí jsou další taverny a obchody. Na písečnou pláž Amoudi je to jen pár minut. Krásná písečná pláž Psarou je vzdálena cca 1,5 km.

Vzdálenosti od pláže: cca 150 m.
od centra Amoudi: cca 30 m.

Shrnutí : Příjemné a dobře udržované ubytování obklopené zahradou bude vyhovovat všem, kteří mají rádi klid a prostředí menší osady.

Ubytování: studia

Informace o ubytování : 2-4 lůžka
bez stravování
- možnost dokoupení snídaní a večeří (hotel Achillion)

Apartmány s dvoulůžkovou ložnicí a rozkládacím gaučem v menší obytné kuchyni (doporučujeme pro dvě děti) a dvoulůžková studia jsou v přízemí nebo prvním patře. Z prostorných a zastíněných balkónů nebo teras je výhled na moře, z přízemí je výhled do zahrady. Studia a apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně základního nádobí a ledničky), sejfem (za příplatek), klimatizací (za příplatek), TV a Wi-Fi. V ubytování je možné vyžádat i suitu až pro pět osob (za příplatek).

Stravování: vlastní

Za příplatek si můžete dopřát snídani a večeři v blízkém hotelu Achillion. Domácí jídlo je podáváno v hotelové restauraci nebo na terase s výhledem na moře.

Doprava: letecky

apartmán - Xehoriati - Amoudi apartmán - Xehoriati - Amoudi apartmány - Xehoriati - Amoudi pláž Psarou - Xehoriati - Amoudi pláž Psarou - Xehoriati - Amoudi pláž u hotelu Achillion - Xehoriati - Amoudi studio - Xehoriati - Amoudi Xehoriati - Amoudi Xehoriati - Amoudi Xehoriati - Amoudi Xehoriati - Amoudi Xehoriati - Amoudi Xehoriati - Amoudi Xehoriati - Amoudi Xehoriati - Amoudi

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Zakynthos

Zakynthos, zkráceně Zante nebo též Ostrov vůní, je díky své rozloze 406 km2 třetím největším z Jónských ostrovů (po Kefalonii a Korfu). Na ostrově žije přibližně 40 000 obyvatel, z toho 12 000 v hlavním městě Zakynthos. Jméno ostrova bylo pravděpodobně odvozeno ze dvou starořeckých slov „ZA“ – mnoho a „KYNTHOS“ – kopec, což skutečně vystihuje charakter místní krajiny. Od dávných dob okouzluje Zakynthos své návštěvníky neopakovatelnou krásou, divokými skalními scenériemi se stovkami jeskyní, řadou krásných pláží, bujnou a pestrou vegetací na pobřeží i ve vnitrozemí. Vyskytují se zde velmi vzácné živočišné druhy, mimo jiné i chráněný druh mořské želv y Caretta- Carretta, kterou můžete spatřit právě v oblasti laganaského zálivu, kam směřují i naše zájezdy. Některé pláže ostrova byly dokonce vyhlášeny přírodními rezervacemi se zvláštními opatřeními na ochranu místní fauny. Zakynthos má subtropické klima s letními teplotami kolem 35°C a omezeným počtem srážek, což vytváří přímo ideální podmínky pro letní rekreaci.

Xehoriati

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí