CK Pohoda Řecko Zájezd č. 2RHO-SteStar

Stegna - STEGNA STAR **+

Řecko
Rhodos, Stegna
Poloha: Moderní jednopatrový dům stojí v centru vesničky Stegna v bezprostřední…

12Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Poloha: Moderní jednopatrový dům stojí v centru vesničky Stegna v bezprostřední blízkosti písčito-oblázkové pláže. Dům od pláže odděluje pouze místní komunikace. Na pláži jsou slunečníky a lehátka patřící k Stegna Star (za poplatek). Průčelí domu je přímo na hlavní třídě. Je zde však klid neboť obytná část je oddělena od ulice rodinnou tavernou. V hlavní sezóně se v taverně jednou týdně koná řecký večer.

Vzdálenosti od pláže: cca 50 m.
od centra letoviska Stegna: cca 50 m.

Pláž: Písčito-oblázková pláž je 50 m od ubytování, pouze přes místní komunikaci. Slunečníky a lehátka na pláži jsou za poplatek.

Shrnutí : Příjemné ubytování v blízkosti pláže a centra Stegny, kde se dá předpokládat klidné prostředí. Velkou předností je kompletní servis a výborná kuchyně majitelky.

Ubytování: apartmán

Informace o ubytování : 2-4 lůžka
bez stravování
- možnost dokoupení snídaní

Apartmány jsou v prvním patře a zvýšeném přízemí. Mají ložnici se dvěma lůžky a obývací kuchyň s rozkládacím gaučem (další dvě lůžka). Jsou vybaveny koupelnou s vanou a WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), rychlovarnou konvicí, TV a klimatizací (za příplatek). Na prostorné zastíněné balkóny orientované na severovýchod se dostanete jak z ložnice, tak i z obývací kuchyně. Balkóny směřují do dvora a okolních zahrad nebo k protější budově, a mají boční výhled na moře nebo vzdálený boční výhled na moře. V taverně je Wi-Fi, na recepci je možné pronajmout si trezor. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Stravování: vlastní

Rozšířená kontinentální snídaně je servírována ve stylové taverně, která je součástí ubytování. Doporučujeme ochutnat výbornou kuchyni majitelky Kateriny.

Doprava: letecky

Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna Stegna

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Rhodos

Rhodos patří mezi nejčastěji navštěvovaná místa v Řecku. Každoročně je místních 10000 usedlíků pohlceno záplavou turistů. Rhodos ale může nabídnout návštěvníkům více než krásné pláže, jako je např. slavná Acropolis u města Lindhos. Pro mnoho turistů je ale vrcholem návštěvy ostrova Rhodos prohlídka staré části města Rhodos. V muzeích je vystaveno mnoho artefaktů vzniklých během historie ostrova. Ve městě samotném se nachází pestrá směsice staveb, od tureckých mešit po zrekonstruovaný palác postavený rhodskými knížaty.

Stegna

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí