CK Pohoda Řecko Zájezd č. 2kos-zaf

Kefalos - ZAFIRA ***

Řecko
Kos, Kefalos
Poloha: Dům stojí u příjezdové komunikace přímo u pláže Agios Stefanos. Na tuto…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Dům stojí u příjezdové komunikace přímo u pláže Agios Stefanos. Na tuto krásnou pláž se dostanete pohodlnou chůzí po vydlážděném chodníčku asi za 2 minuty. Do centra Kefalosu, vzdáleného asi 500 m, se můžete vydat buď podél pláže nebo po silnici, cestou narazíte na první taverny.

Vzdálenosti od pláže: cca 100 m.
od centra Kefalos: cca 500 m.

Shrnutí : Velmi výhodná poloha domu u krásné pláže Agios Stefanos, která je opravdu blízko, bude vyhovovat všem milovníkům krásného koupání a rodinám s dětmi.

Ubytování: studia

Informace o ubytování : 2-5 lůžek
bez stravování
- možnost dokoupení snídaní a večeří (hotel Kordistos)

V prvním patře jsou dvoulůžková studia, která z prostorných balkónů mají pěkný boční výhled na moře. Pouze jedno studio má balkón, který směřuje k příjezdové komunikaci a na dvorek s nádherným fíkusem. V přízemí jsou tři apartmány. Dva apartmány jsou velké se dvěma ložnicemi a obytnou částí. V jedné ložnici je manželská postel a ve druhé ložnici jsou dvě lůžka. V obytné kuchyni je pak rozkládací gauč (pro dítě do 8 let). Třetí apartmán má jednu ložnici s manželským lůžkem a v obytné kuchyni pak gauč pro třetí osobu. Apartmány mají prostorné terasy s výhledem do zeleně. Studia a apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), sprchou, WC, fénem, sejfem, klimatizací (za příplatek) a Wi-Fi. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Vybavení a služby hotelu : U domu je posezení pod pergolou a velkým fíkusem, malé dětské hřiště, sprcha a místo na parkování. Hosté mají možnost navštěvovat bazén u hotelu Kordistos (asi 100 m) za předpokladu, že si objednají v baru nápoje nebo občerstvení.

Stravování: vlastní

Doprava: letecky

Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos Kefalos

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kos

Kos bývá často nazýván ostrovem bílých písečných pláží, průzračného moře, zelených lesů, zapomenutých vesniček i archeologických pokladů. Je proslulý jako rodiště zakladatele lékařské vědy - Hippokrata, na jehož počest zde byl vystavěn komplex Askleipeion s nejstarší lékařskou školou. Kos leží na dohled tureckých břehů v souostroví Dodekanesos. Je poměrně malý, má 290 km2, na délku měří kolem 40 km, v nejužším místě měří 2 km, v nejširším 11 km. Ostrov je i přes rostoucí zájem turistů oázou klidu. Dnešní návštěvníci přijíždějí hlavně za sluncem, nekonečnými písečnými plážemi, atraktivními vodnímy sporty a lákavým koktejlem bohaté historie a živé součastnosti.

Kefalos

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí