CK Pohoda Řecko Zájezd č. 2cfu-tea

Kassiopi - THEA **+

Řecko
Korfu, Kassiopi
Poloha: Vilka s apartmány je postavena ve svahu nad příjezdovou komunikací a oblázkovou…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Vilka s apartmány je postavena ve svahu nad příjezdovou komunikací a oblázkovou pláží Kalamionas. Na pláž se dostanete, sejdete-li po asi 54 schodech a po svahu, a dále pokračujete asi 80 m po silnici. V okolí jsou obchody a taverny. Do malebného přístavu Kassiopi a k dalším malým oblázkovým plážím se dostanete po cestě, která vede podél pobřeží. Naskytnou se Vám nádherné výhledy na moře a přístav. Do centra Kassiopi se dostanete velmi rychle i po silnici. Chůzí dosáhnete i na další atraktivní, převážně oblázkové pláže, kterých je v okolí několik.

Vzdálenosti od pláže: cca 120 m.
od centra Kassiopi: cca 200 m.
od přístavu Kassiopi: cca 580 m.

Pláž: Oblázková pláž s možností pronájmu lehátek a slunečníků je nedaleko. Pěšky dojdete i na další atraktivní, převážně oblázkové pláže, kterých je v okolí několik.

Shrnutí : Největší předností domu je krásný panoramatický výhled na moře a městečko Kassiopi. Velkou výhodou je i blízkost centra letoviska Kassiopi a dalších krásných pláží této oblasti. Kdo má rád malé oblázkové pláže a bujnou středomořskou zeleň, nebude zklamaný.

Ubytování: apartmán

Informace o ubytování : 2-4 lůžka
bez stravy

Apartmány jsou v prvním a druhém patře, a mají balkón s krásným výhledem na moře. Všechny mají jednu ložnici se dvěma lůžky a obytnou kuchyň s dalšími dvěma lůžky (každé lůžko v obývací kuchyni je široké 79 cm). Apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), TV, sejfem a klimatizací (za příplatek). V domě je Wi-Fi připojení. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Stravování: vlastní

Doprava: letecky

Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi Kassiopi

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Korfu

Ostrov Korfu je považován za jeden z nejkrásnějších ostrovů ve Středomoří. Překrásné přírodní scenérie jsou v této oblasti na severu Jónského moře kombinovány s významnými historickými památkami. Zdá se, že Corfu existuje mezi dvěma světy. Jeden je útěkem do úžasného klidu, druhý je plný zábav a hostin v pozadí průzračného moře, dlouhých i krásných minipláží, taveren, restaurací a barů. Přidáme-li k tomuto jiskřivému životu srdečnost a pohostinnost Korfanů, čisté moře a příjemné klima, nabízí se jednoduchá odpověď na otázku, proč turisté opakovaně navštěvují tento ostrov na severozápadě Řecka. Ideální klimatické podmínky zde umožňují prožití příjemné dovolené od května do října.

Kassiopi

Významné a velmi oblíbené turistické středisko leží na severovýchodním pobřeží ostrova 40 km od hlavního města Kerkyry. Kassiopi hrálo významnou roli v římské době a dostalo své jméno podle Dia Kassijského, jemuž zde postavili chrám. Z dominanty města, zříceniny benátské pevnosti, je nádherný výhled na pozoruhodný rybářský přístav a okolí. Kassiopi je příjemně živé letovisko plné obchůdků, taveren, barů, restaurací a diskoték. Najdou se zde i malebná místa pro romantické chvíle, především malé pláže skryté mezi pobřežními skalisky. Dobré dopravní spojení s hlavním městem ostrova a se sousedními turistickými středisky. Kassiopi lemuje členité skalnaté pobřeží s řadou malých oblázkových pláží, je zde i větší oblázková pláž poblíž centra města s možnostmi provozování vodních sportů.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí