CK Pohoda Rakousko Zájezd č. A016

5 dní lyžování - Kaprun - Zell am See

Rakousko
Kaprun - Zell am See, Salcbursko, Zell am See, Maishofen
Jedná se o nejlepší a nejlépe vybavené zimní středisko v Rakousku, díky ledovci s…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Jedná se o nejlepší a nejlépe vybavené zimní středisko v Rakousku, díky ledovci s celoroční možností lyžování sem můžete přijet prakticky kdykoliv a nikdy nebudete odjíždět zklamáni !!!

nabízíme Vám pětidenní zájezd s možností lyžování v nejznámějším rakouském zimním letovisku - Kaprun - ledovec Kitzsteinhorn - nadmořská výška 1.000 - 3.000 m.n.m., nebo na svazích Schmittenhöhe v Zell am See

Kaprun s ledovcem Kitzsteinhorn nabízí celoroční lyžování z výšky 3 029 m.n.m. Zvláště za slunečných dnů se dostanete do světa horských velikánů a budete plnými doušky vnímat svět třítisícových vrcholů, který vás bude obklopovat.

Skiaréna Schmittenhöhe vytváří nad známým Zell am See vytváří dokonalý horský kuloár. Z nejvyššího bodu se ti odvážnější mohou spustit do údolí známou “střechou” Trass, rytmickou sjezdovkou Standard nebo zvolit střídavě červenou a modrou sjezdovku k nástupní stanici Areitbahn.

Doporučujeme: Náš tip: sjezdovka Trass v areálu Schmittenhöhe dlouhá 6 km s převýšením 1 190 m.

Další informace : Mikrobusy Vás dopraví každý den přímo ke sjezdovce Areitbahn v Zell am See, pouze v případě, že není středisko Zell am See v provozu, jede náš mikrobus ke stanici lanovky na Kitzsteinhorn a odpoledne zase zpět do penzionu, během dne můžete využít bezplatné skibusy, které jezdí v krátkých intervalech mezi jednotlivými středisky. Skipas je samozřejmě platný pro obě lokality a slouží i jako jízdenka na skibus.

počasí a sněhové zpravodajství na adrese:
http://www.kitzsteinhorn.at/de/

Ceny skipasů najdete na této adrese:
https://www.kitzsteinhorn.at/de/service/tickets-preise/ski-board

Ubytování: gasthof

buď ** gasthof (penzion s restaurací) Unterwirt v obci Maishofen(7 km od sjezdovky v Zell am See) 12 km od Saalbachu) ,1 - 4 lůžkové, jednoduše zařízené pokoje s umyvadlem se studenou a teplou vodou a se společným sociálním zařízením na patře. V některých termínech za příplatek možné pokoje s vlastním sociálním zařízením. Ubytování je možné i v přilehlých depandancích penzionu

gasthof Brunhilde v obci Fusch an der Glocknerstrasse (8 km od sjezdovky v Zell am See), dvoulůžkové, nebo vícelůžkové pokoje s koupelnou, za příplatek pokoje s vlastním sociálním zařízením

ubytování se řídí vždy podle obsazenosti penzionů, klienti nemohou požadovat při uzavírání Smlouvy záruku ubytování v určitém konkrétním penzionu.

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

mikrobus, minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7.

Trasy cesty jsou určeny podle nástupních míst.

Trasa 1: Praha-Strakonice-Strážný-Burghausen-Maishofen (nebo Fusch).

Trasa 2: Praha-Plzeň-Folmava-Burghausen-Maishofen (nebo Fusch).

Trasa 3: Praha-České Budějovice-Dolní Dvořiště-Maishofen (nebo Fusch).

Program zájezdu

1. den:odjezd z Prahy od Smíchovského nádraží ČD (parkoviště TAXI vlevo před hlavním vchodem) v 00.45 hod, z Příbrami od plaveckého stadionu v 01.15 hod., z Písku - parkoviště před OD LIDL v 02:00 hod., z Č.Budějovic od ČS Agip u Kauflandu v 02.45 hod, Plzně - ČS SHELL pod CAN v 01:45 hod., příjezd do letoviska , nejprve zpravidla uložení zavazadel, nebo ubytování (pokud je ta možnost již ráno), odjezd mikrobusem ke sjezdovce Areitbahn do Zell am See, odkud zájemci o lyžování na Kaprunu využijí skibus, který mezi středisky jezdí v krátkých intervalech, celodenní lyžování, po lyžování návrat mikrobusem z Zell am See na ubytování, nocleh
2. den:snídaně, celodenní lyžování, nocleh
3. den:snídaně, celodenní lyžování, nocleh
4. den:snídaně, celodenní lyžování, nocleh
5. den:snídaně, odjezd mikrobusem (se zavazadly) do Zell am See, ke sjezdovce Areitbahn , zájemci o lyžování v Kaprunu použijí od stanice Areitbahn místní skibus,celodenní lyžování , po lyžování v 16:00 hod.odjezd do ČR, předpokládaný příjezd ve 23:00 hod. do Prahy
Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko ** Foto - Kaprun - Zell am See  - 5 dní lyžování Rakousko **

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kaprun - Zell am See

Horské středisko nacházející se pod třítisícovými vrcholy Vysokých Taur. Nabízí znamenité terény a podmínky lyžařům, vysokohorským turistům i horolezcům. Zajímavá je zdejší kaprunská hydroelektrárna (její prohlídka zabere asi 4-5 hodin). K soustavě vodních děl patří i dlouhé štoly. převádějící vodu přes Vysoké Taury, a mohutná čerpadla. Mezi českými lyžaři je rozhodně jednou z nejoblíbenějších lyžařských oblastí Rakouska. Leží v překrásné přírodě mezi jezerem na úpatí hory Schmittenhöhe a městečkem Kaprun pod ledovcem Kitzsteinhorn a nesoucí oficiální název Europa Sportregion. Více než různorodá nabídka celkově 130 km sjezdových tratí ve třech vzájemně se doplňujících střediscích Kitzsteinhorn, Maiskogel a Schmittenhöhe nad hlavními centry Kaprun a Zell am See.

Salcbursko

Hory, jezera, Mozartovo město - Salcbursko splňuje veškeré předpoklady pro to, abyste zde mohli strávit krásnou letní nebo zimní dovolenou. Čeká na Vás pohádková krajina s průzračnými jezery a majestátními horskými štíty, šťavnatými loukami a malebnými vesničkami. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro aktivně strávenou dovolenou v horách, pro rodinnou dovolenou na selském statku nebo pro lenošení u jezera, v Salcbursku můžete mít ode všeho trošku. Záleží jen a jen na Vás, co si vyberete: turistika, cyklistika, lenošení u jezera nebo adrenalinové sporty a tradiční pamětihodnosti a atrakce jakými jsou Krimmlské vodopády, Grossglocknerská vysokohorská silnice, hrad Hohenwerfen a solný důl Hallein dodají Vaší dovolené na pestrosti a rozmanitosti. Ani milovníci zimních sportů nepřijdou zkrátka, oblast obsahuje několik kvalitních skiareálů.

Zell am See

Zell am See (757 m n.m.) - klimatické lázně a jedno z nejznámějších středisek zimních a letních sportů, centrum turistiky a vodních aktivit. Na jedné straně je obklopeno jezerem Zeller See, které láká ke koupání či k provozování letních sportů, na druhé straně zaoblenými svahy Schmittenhöhe /1965 m n.m./, protkanými sítí lanovek a turistických cest. Třítisícové štíty Vysokých Taur poskytují vynikající podmínky vysokohorským turistům i horolezcům, romantika nedotčené přírody zláká hlavně příznivce pěší turistiky. Horská dráha Schmittenhöhebahn Vás dopraví za několik minut do výšky 2000 m n.m., doprostřed rozlehlé chráněné oblasti vhodné pro odpočinek i procházky. Bez nadsázky je pohled ze Schmittenhöhe nazýván nejkrásnější vyhlídkou v Rakousku. Trasy pro horská kola: cca 60 km nejrůznějších tras (lehké, středně těžké i těžké terény). Trasy pro cyklistická kola: Např. stezka vedoucí údolím Salzachtalu. Kola si lze vypůjčit v půjčovně kol na nádraží v Zell am See.

Maishofen

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí