CK Pohoda Dominikán.rep. Zájezd č. c700-805

Dominikánská republika, Dreams La Romana *****, Bayahibe

Dominikán.rep.

Romantická dovolená na jedné z perel Karibiku. Najdete zde překrásné písčité pláže,…

12Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Romantická dovolená na jedné z perel Karibiku. Najdete zde překrásné písčité pláže, blankytně modré teplé moře a příjemné tropické podnebí s nádhernou přírodou. Tato země je ideálním místem pro odpočinkovou dovolenou, ubytování v hote­lech je s plnou penzí a neomezenou konzumací nápojů. Je pro vás připraven velký výběr sportovních aktivit včetně programů pro děti. Večery můžete strávit sledováním zábavních programů připravených hotelovým personálem či v hotelových restauracích, barech a diskotéce.

Nově zrekonstruovaný vyhledávaný hotel se 751 pokojem umístěným ve dvou až třípodlažních budovách v zahradě. Hotel se nachází poblíž přírodní rezervace, do níž náleží i blízký ostrov Sanoa. Procházkou po pláži lze dojít do rybářské vesničky Bayahibe. Vzdálenost od letiště v Punta Caně je 80 km.

Pláž: pláž s jemným pískem lemovaná palmami u hotelu

Vybavení: 5 restaurací (z toho 4 a la carte), 6 barů, 2 sladkovodní bazény, jacuzzi, dětský bazén, 2 lázeňská centra, prádelna, obchůdek se suvenýry, internet, dětský klub

Sport a zábava: animace, lekce tance, střelba, plážový volejbal, tenis, stolní tenis, fitness, bezmotorové vodní sporty (katamarán, šlapadla, kajak, windsurfing), šnorchlování, lekce potápění, plážový volejbal, plážový fotbal, jízdní kola (za poplatek), jízda na koni (za poplatek). Hotel svým klientům nabízí zvýhodněné green fee na golfových hřištích v Casa de Campo.

Ubytování: hotel *****

Vybavení pokojů : koupelna s WC, fén, kávovar, klimatizace, balkon/terasa, sat.TV, trezor (za poplatek), telefon, minibar

Stravování: all inclusive

All Inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení po celý den, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby.

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:ODLET Z PRAHY: Odlet z Prahy, odbavení 2 hodiny před odletem. Přílet do Dominikánské republiky do Punta Cana. Uvítání na letišti českým delegátem a transfer do hotelu v Bayahibe dle výběru (cca 1 - 2 hodiny). Nocleh.
2. - 10. den:BAYAHIBE: Pobyt u moře se snídaní, plnou penzí či s programem All Inclusive. All Inclusive zahrnuje plnou penzi formou bufetu, občerstvení během dne, neomezenou konzumaci nealkoholických i alkoholických nápojů místní výroby i širokou nabídku sportovních aktivit - nemotorizované vodní sporty, tenis, stolní tenis, volejbal, jízda na kole či na koni. Večer animační programy s bohatým kulturním programem včetně kurzů tance merengue. Bayahibe je spolu s Punta Canou pova žováno za nejhezčí místo na pobyt u moře v Dominikánské repub lice. Moře Vás láká ke koupání blankytně modrou barvou a jemný bílý písek Vás vyzývák lenošení na pláži. Všem doporučujeme rovněž celodenní výlet na ostrovy Saona či Catalina.
11. - 12. den:ODLET DO PRAHY: Volno na koupání, opalování, vodní spor ty. Transfer na letiště a odlet do Prahy.
Foto - Dominikánská republika - Bayahibe, Dreams La Romana *****, Bayahibe Foto - Dominikánská republika - Bayahibe, Dreams La Romana *****, Bayahibe Foto - Dominikánská republika - Bayahibe, Dreams La Romana *****, Bayahibe Foto - Dominikánská republika - Punta Cana, Be Live Collection Punta Cana ****+, Punta Cana Foto - Dominikánská republika - Punta Cana, Be Live Collection Punta Cana ****+, Punta Cana Foto - Dominikánská republika - Punta Cana, Be Live Collection Punta Cana ****+, Punta Cana Foto - Dominikánská republika - Punta Cana, Coral Costa Caribe by Hilton ***+, Juan Dolio Foto - Dominikánská republika - Punta Cana, Gran Bahia Principe Ambar *****, Punta Cana Foto - Dominikánská republika - Punta Cana, Gran Bahia Principe Ambar *****, Punta Cana Foto - Dominikánská republika - Punta Cana, Grand Paradise Bavaro **** , Punta Cana

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha - Punta Cana - Praha letištní taxy 10x nocleh v hotelech dle výběru s All Inclusive transfery letiště - hotel - letiště český delegát během pobytu

Cena nezahrnuje

  • vstupní turistickou kartu 10,- USD fakultativní výlety cestovní pojištění

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí