CK Pohoda Německo Zájezd č. 229812

Playmobil Fun Park a ZOO Norimberk (ZÁJ)

Německo

Žádné fronty na atrakce, areál je jedno velké hřiště. Ideální kombinace pro menší…

2Počet dnů:

13.06.2020Termíny od:

3 300 Kč Cena od:

2 - denní zájezd

Žádné fronty na atrakce, areál je jedno velké hřiště.

Ideální kombinace pro menší děti do 10 let.

PLAYMOBIL FUN PARK
leží u bavorského města Zirndorf a představuje naprosto fantastický a jedinečný svět her, pohybu a příjemných zážitků pro celou rodinu. Právě na tomto místě ožívají oblíbené figurky ze sérií, které jsou v nabídce firmy Playmobil. Nečekají vás zde žádné fronty na atrakce - Playmobil je totiž jedno obrovské dětské hřiště. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších rodinných parků v Německu, kde si děti užijí skvělou zábavu jako např. lezení, balancování, skákání, houpání nebo šplhání. Rytíři zde mají svůj Hrad, princezny Zámek, panenky Viktoriánský dům, Vikingové loď atd. V tomto parku se ponoříte nejen do světa panáčka Playmobil. Najdete zde například velké pirátské jezero s 17 m dlouhou pirátskou lodí, rytířský hrad, westernové městečko s ukrytým zlatem, bagrovací centrum, vodní plochy s lodičkami a mlýnky, lanové věže, skluzavky a mnoho dalšího. Nově byl otevřen dinosauří šplhající park a rytíří atrakce. Čeká na vás velký rytířský hrad v novém vzhledu s lvími rytíři. Byl také otevřen nový areál o dinosaurech. Dinosauři v životní velikosti, každý druh dinosaura, který je znám a šplhací atrakce čekají na objevení a vyzkoušení.

ZOO NORIMBERK
norimberská zoologická zahrada je oblíbeným výletním cílem. Součástí areálu je také místní kryté delfinárium, rozšířené nedávno o opravdu unikátní projekt - delfíní lagunu. Nově vybudované delfinárium Vaše děti zcela určitě uchvátí. Po celkové přestavbě bylo znovu otevřeno na podzim 2011 a stalo se největším delfináriem v Německu a zároveň jediným s venkovním otevřeným bazénem mimo přímořská letoviska. Okolí delfíní laguny bylo navrženo tak, aby co nejvíce imitovalo přírodu a mořské pobřeží, stejně tak jako prostor pod vodou. Byla tak naplněn cíl o co největší přiblížení obřího bazénu mořskému prostředí, ve kterém delfíni normálně žijí. Celkový objem mořské vody v laguně je 5,4 milionu litrů. Hloubka vody je od 0,5 do 7 m. V současné době lagunu obývají čtyři delfíni, kteří se narodili nebo byli odchováni v ZOO v Norimberku. Dvě samice: Moby – věk 50 let, Jenny – 25 let a dva samci: Noah – 19 let a nejmladší Sunny - 13 let, který byl dovezený z delfinária v Soltau. Vedle delfínů zde také žijí tři kapustňáci, přezdívaní mořské krávy a samozřejmě lachtani. Těch zde žije osm. Zvířata můžete sledovat jak skrz hladinu, tak i přes dvě obrovská skla o rozměrech 5,5 x 2,7 m, umístěná v podzemí. Samozřejmě norimberská ZOO nechová pouze delfíny a lachtany. Najdete zde také lední medvědy, lvy s nefalšovaným králem zvířat, tygry, tučňáky, gorily, velbloudy, žirafy a mnoho dalších zvířat.

Ubytování: bez ubytování

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Praha (7:00), Beroun, Rokycany, Plzeň (8:10), Rozvadov (Sv. Kateřina)

Program zájezdu

1. den:Odjezd ráno z ČR, přejezd do Německa, dopoledne příjezd k ZOO Norimberk. Zde po zbytek dne volno k návštěvě areálu, který se nachází v příjemném lesoparku. Největším lákadlem je beze sporu úžasná delfíní laguna s představením delfínů a její podzemní svět s obrovskou prosklenou stěnou, za kterou právě delfíni plavou. Po areálu je možné se projet vláčkem a volně přístupná jsou do detailu propracovaná dětská hřiště. V podvečer přejezd na ubytování, nocleh.
2. den:Po snídani odjezd do Playmobil Fun Parku, zde celodenní pobyt. Areál představuje jedno velké hřiště a je motivován oblíbenou stavebnicí. Nechybí ani vodní atrakce, nezapomeňte plavky a věci na převlečení. V červnu 2019 se otevírá zcela nový pirátský svět. V podvečer odjezd zpět, návrat ve večerních hodinách.
311 312 313 314 315 339

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • autobusová doprava bus/tranzit
  • 1x nocleh se snídaní v hotelu Mercure Nürnberg West 4*
  • vstupné do Playmobilu
  • vstupné do ZOO
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Slevy

  • dítě 3-13 let (sleva: -400 Kč)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí