CK Pohoda Rakousko Zájezd č. CTS

Rakousko - Po rovině napříč Alpami*

Rakousko

Tauernská cyklistická stezka • rovinaté cyklostezky obestřené velehorami • historický…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Tauernská cyklistická stezka
• rovinaté cyklostezky obestřené velehorami
• historický Salcburk
Unikátní zážitek: jedeme téměř po rovině, po cyklostezce, kterou lemuje hradba Vysokých Taur a masívy Vápencových Alp. Stezky podél alpských řek Salzach, Lammer, Taurach a Enns vedou šťavnatými pastvinami, míjí upravené selské usedlosti. NOVĚ jsme pro více pohody zvolili ubytování ve St. Martinu am Tennengebirge. Nejoblíbenější zájezd v historii CK TRIP – již na 200 zájezdů!

Povrch a profil: asfalt, částečně šotolinové cesty. Profil: rovinatý. Vhodné pro všechny typy kol.

Poznámka: Tento zájezd je pořádán ve spolupráci s CK Trip.

Poznámka II: RELAXACE: večerní návštěva THERME AMADÉ (vstupné 19,50 EUR/2 h. vč. sauny; uskuteční se při zájmu min. 8 účastníků). Zdarma vstup do Seeparku v St. Martinu (jezírko, atrakce) denně po 15 h + na celý den 1× za pobyt.
TIP: možnost objednání svačin na etapu (40 Kč/1 svačina, objednávka i platba na místě).

Ubytování: apartmán

4x ve studiích a apartmánech (www.apartmany-heidi.cz) pro 2–4 osoby s 2–4lůžkovými ložnicemi s příslušenstvím, vybavenou kuchyňkou, TV v Pensionu Heidi. K dispozici též apartmány pro 5–8 osob. Sleva 1200 Kč/os./pobyt na přistýlce. WiFi zdarma. V jídelně možnost posezení, stolní hry, konzumace nápojů za Kč i z vlastních zdrojů. Pobytový St. Martin je idylickou horskou obcí s obchody, restauracemi a koupalištěm. Zdarma trampolína, šipky, stolní fotbal.

Stravování: polopenze

4x polopenze. Snídaně v Pensionu Heidi. Večeře v restauraci Gasthof Post (200 m od Heidi, vyhlášená kuchyně, důraz na regionální produkty): předkrm, polévka, salát, výběr ze dvou hlavních jídel, dezert. Stravování začíná večeří v den příjezdu a končí snídaní v den odjezdu.

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:po ranním přesunu z ČR busem do RAKOUSKA na kolech od tajemného jezírka Hintersee divokou soutěskou Strubklamm a z kopce do údolí řeky SALZACH (25-30 km).
2. den:etapa úvodní částí Tauernské cyklostezky podél řeky Salzach oblastí Vysokých Taur přes Mittersill, Kaprun do ZELL AM SEE (49 km), s přídavkem okolo Zellerského jezera (+ 15 km).
3. den:Z vyhlášeného lyžařského střediska Obertauern v sedle Nízkých Taur k horskému jezeru a sjezd po Taurašské a Enžské cyklostezce do Altenmarktu k aquaparku (32 km; možnost koupání) nebo dále do St. Martina (50 km).
4. den:Ze St. Martina přes Wagrain do St. Johannu im Pongau a do nově upravené spektakulární soutěsky Liechtensteinklamm. Po Tauernské cyklostezce do Bischofshofenu (54 km).
5. den:Údolím řeky Lammer na Tauernskou cyklostezku a historickými městy Golling a Hallein s proslulými cukrárnami a třítisíciletou historií těžby soli do Salcburku, projížďka historickým centrem (40 km). Odjezd do ČR.
Alpy, po rovině napříč Alpami Cyklozájezdy Alpy Cyklozájezdy Alpy Rakousko_Po_rovine_napric_Alpami_MAXI__01 rakousko-cyklo-11030300-w

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí