CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10310

Poreč - Radojka apartmány v soukromí ***

Chorvatsko
Poreč, Istrie
Poreč je největším střediskem cestovního ruchu na Istrii a je pozoruhodná svými historickými…

8Počet dnů:

14.05.2022Termíny od:

6 000 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poreč je největším střediskem cestovního ruchu na Istrii a je pozoruhodná svými historickými památkami. V 6. a 7. stol. zde zanechalo své stopy byzantské panství, ve 13. stol. Benátská republika. Jsou zde pozůstatky římských chrámů. Eufraziova bazilika s nádhernými mozaikami, románské a gotické stavby. Po první světové válce připadla Poreč, stejně jako celá Istrie, Italskému království. Všechna tato významná období se připomínají cennými stavebními památkami. Na západním pobřeží Istrijského poloostrova, v oblasti příjemně členité a s mnoha ostrůvky a poloostrovy, se v délce 64 km rozkládá Porečská Riviéra. Moderní střediska turistiky vznikla v návaznosti na staré městečko. Jsou to např. Špadiči, Plava Laguna, Červar, Brulo nebo Pical. Poreč obdržela 1. místo 7x za sebou v soutěži o „Modrý květ“ - nejlepší město na pobřeží Jadranu.

Poloha: do 800 m od moře

Vybavení: terasa.

Možnost připojení k internetu ve vile - ZDARMA !

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Radojka apartmány v soukromí

Vila Radojka je dvoupatrová vila, která se nachází v klidné čtvrti v lokalitě blízko porečské nemocnice. V 1. patře žijí majitelé domu, v přízemí jsou dva apartmány se samostatnými vchody se společnou přízemní terasou a venkovním krbem, který mohou klienti denně používat k rožnění. Vzdálenost od pláže u hotelu Pical (nejbližší upravená pláž) je 750 m. Ve vile jsou dva dvoulůžkové apartmány. Jeden apartmán má ložnici pro 2 osoby a obytný pokoj s kuchyňskou linkou se sedačkou pro 3. osobu. Druhý apartmán má ložnici s manželskou postelí a sedačkou, obytný pokoj s kuchyňskou linkou. Tento apartmán má vlastní balkón s výhledem do zahrady. U obou apartmánů možnost WI-FI připojení. Ve vzdálenosti 100 m od této vily se nachází obchodní dům Konzum. Nejbližší restaurace je vzdálena 200 m. Každý apartmán má kompletně vybavené sociální zařízení se sprchou. Vila Radojka nabízí příjemné ubytování v rodinné, přátelské atmosféře.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

Foto - Poreč - Radojka apartmány v soukromí *** Foto - Poreč - Radojka apartmány v soukromí *** Foto - Poreč - Radojka apartmány v soukromí *** Foto - Poreč - Radojka apartmány v soukromí *** Foto - Poreč - Radojka apartmány v soukromí *** Foto - Poreč - Radojka apartmány v soukromí *** Foto - Poreč - Radojka apartmány v soukromí ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • parkovné (na ulici před vilou)

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování
  • povinný jednorázový přihlašovací poplatek 10 EUR/apartmán - platí se na místě
  • domácí zvíře - na vyžádání 8 EUR/den - platí se na místě

Poreč

Poreč je největší turistické středisko v Istrii a jedno z nejnavštěvovanějších letovisek na celém chorvatském pobřeží. Jeho starobylé městské jádro nabízí mimořádně cenné historické památky. Nejznámější je Eufraziova bazilika, která spolu s přilehlými stavbami představuje nejvzácnější památku byzantského umění v jadranském přímoří. Ve městě se zachovalo několik cenných románských a gotických domů. Poreč nabízí členité pobřeží a možnost provozování všech vodních sportů včetně skvělých terénů pro potápění.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí