CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 51740

Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park Camping Trogir apartmány ***

Chorvatsko
Dalmácie - Splitská oblast, Seget Vranjica
Seget Vranjica je malá turistická víska nacházející se 5 km severně od Trogiru, ve…

8Počet dnů:

01.04.2023Termíny od:

12 690 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Seget Vranjica je malá turistická víska nacházející se 5 km severně od Trogiru, ve směru na Šibenik a 8 km od mezinárodního letiště 'Split'. Seget Vranjica má vše potřebné k příjemné a klidné rodinné dovolené v překrásném středomořském prostředí. Díky blízkosti několika ACI marin a trajektovému přístavu Split, který Vás spojuje s četnými dalmatskými destinacemi, je ideální základnou pro poznávání Jadranu. Trogirskou riviéru a okolí Seget Vranjice charakterizují zátoky s kamenitými a oblázkovými plážemi, bujná středomořská vegetace, stoleté vinohrady a olivovníky, a také ostrovy a ostrůvky ideální pro jednodenní výlety bárkou nebo plachetnicí. Ochotní domácí, kvalitní ubytovací kapacity a pohostinské objekty se širokou nabídkou dalmatských jídel jsou zárukou příjemné dovolené v tomto krásném dalmatském místě. Vedle konob a restaurací v samém městečku Vám doporučujeme návštěvu pohostinských objektů v Trogiru, Donjem a Gornjem Segetu, a zábavu a noční život můžete najít v blízkých turistických centrech zábavy jako je Trogir, Split, Primošten, Rogoznice. Pro všechny, kteří mají rádi kulturu, můžeme doporučit akce v rámci Trogirského kulturního léta a Splitských letních her.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, pizzerie, cukrárna, restaurace à la carte, dětské hřiště, bar u bazénu, minimarket, recepce centrální, bar na pláži.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, půjčovna jízdních kol.

Apartmány 1/2+2 typ A jsou v přízemí a mají terasu.

Apartmány 1/4+2 typ B jsou v 1. patře a mají balkon.

Přistýlka (3.+ 4. lůžko v APT 1/2+2 a 5.+ 6. lůžko v APT 1/4+2) je rozkládací gauč určený pro 1 dosp. osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 12 let.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Amadria Park Camping Trogir apartmány

Apartmány Amadria Park Camping Resort Trogir (bývalé apartmány Belvedere) se nacházejí v atraktivní lokalitě Seget Vranjica ve stínu borovic, obklopené středomořskou zelení, pouhých 5 km od města Trogir, zařazeného do seznamu světového dědictví UNESCO.

Apartmány se nacházejí v západní části letoviska na terasovitém terénu s nádherným výhledem na ostrovy. Mají v denní místnosti kompletně vybavený kuchyňský kout včetně kávovaru, SAT/TV, telefonu, terasu nebo balkon s venkovním nábytkem, koupelnu, klimatizaci. Typ A má velikost cca 33 m2, 1 ložnici se 2 lůžky, v denní místnosti možné 2 přistýlky (rozkládací gauč vhodný pro jednu dospělou osobu a jedno dítě do 12 let nebo pro 2 děti do 12 let). Typ B má velikost cca 43 m2, 2 ložnice po 2 lůžkách, v denní místnosti možné 2 přistýlky (rozkládací gauč - stejný jako u typu A).

Hostům je k dispozici recepce, restaurace na pláži, cukrárna, pizzerie, bar na pláži i u bazénu, obchod, pekárna s čerstvým pečivem, směnárna, 3 bankomaty, venkovní bazén, centrální parkoviště, bohatá nabídka výletů. WI-FI k dispozici na recepci, v restauraci, baru. Pro děti je zde dětské hřiště. Pláže jsou oblázkové i betonová plata, vzdálené cca 100 m od apartmánů. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, půjčovna jízdních kol i elektrokol, nabídka vodních sportů a další. Středisko v hlavní sezóně zajišťuje animaci pro děti a dospělé, hudební večery, thajské masáže na pláži, nafukovací aquapark na moři. Přímé lodní spojení s nádherným historickým Trogirem, pobřežní promenáda vede do staré rybářské vesnice Seget.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

APT 1/2+2 typ A APT 1/2+2 typ A APT 1/2+2 typ A APT 1/2+2 typ A APT 1/2+2 typ A APT 1/2+2 typ A APT 1/2+2 typ A APT 1/4+2 typ B APT 1/4+2 typ B APT 1/4+2 typ B APT 1/4+2 typ B APT 1/4+2 typ B APT 1/4+2 typ B cvičiště pro psy Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** Foto - Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park apartmány *** pláž pro psy sprcha pro psy

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky (výměna 2x v týdnu)
  • klimatizace
  • WI-FI v recepci
  • využívání venkovního bazénu
  • parkování (centrální parkoviště)
  • animace (1.5.-30.9.)

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování (lze dokoupit snídaně - platí se v CK/u prodejce)
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • jednorázový přihlašovací poplatek 1 EUR/osoba - platí se na místě v recepci
  • závěrečný úklid 60 EUR/APT - platí se na místě v recepci, pokud klient neuklidí APT sám (čistící prostředky obdrží na místě)
  • dětská postýlka na vyžádání 10 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře na vyžádání 10 EUR/den - platí se na místě v recepci

Dalmácie - Splitská oblast

Dalmácie – Splitská oblast je jiné označení Splitsko-dalmatské župy, která se nachází v jižní části Chorvatska a sousedí na jihu s Dubrovnickou oblastí, na severu s Šibenickou oblastí, na východě s Bosnou a Hercegovinou a na západě s Jaderským mořem. K oblasti patří řada ostrovů a ostrůvků, např. ostrovy Brač, Hvar a Vis. Hlavním městem je Split. Lákadlem turistů jsou především letoviska Makarské riviéry.

Seget Vranjica

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí