CK Pohoda Španělsko Zájezd č. ELedt001

Tossa de Mar - hotel Don Juan - letecky

Španělsko
Tossa de Mar , Costa Brava, Katalánsko
Prázdniny ve skvěle vybaveném hotelu Don Juan - Tossa de Mar budou pro vás nezapomenutelným…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Prázdniny ve skvěle vybaveném hotelu Don Juan - Tossa de Mar budou pro vás nezapomenutelným zážitkem. Starobylé městečko se středověkými hradbami, historickým centrem města a hradem na kopci s malebným výhledem. V blízkosti hotelu jsou Pláž Tossa de Mar, Tossa de Mar Castle a Maják Tossa de Mar. V blízkosti je také Cala Canyelles Beach. Ubytování v pohodlných klimatizovaných a pěkně zařízených pokojích. Užijete si kvalitních stravovacích služeb podávaných v klimatizované hotelové restauraci. Jen pár desítek metrů od hotelu naleznete písečnou pláž zarámovanou do romantického panoramatu staré Tossy. Po koupání v moři nebo šnorchlování u blízkých skalnatých břehů si užijete také koupání v krásném a velkém hotelovém bazénu. Večer si dopřejete romantickou procházku starou Tossou, v jejích křivolakých uličkách objevíte vedle obchodů se suvenýry i kouzelné obchůdky s krásně zpracovanými šperky a místním typickým zbožím. Pláž cca 100m, centrum cca 300m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, dětský koutek, animace, WIFI ve veřejných prostorách hotelu zdarma.
Za příplatek: dětská postýlka, tenis, stolní tenis, billiard, videohry, jacuzzi, kadeřnictví, trezor.

Ubytování: hotel ****

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 5 let v době pobytu nesmí dovršit 5 let, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.

Stravování: polopenze

polopenze snídaně a večeře formou švédských stolů, za příplatek plná penze nebo All Inclusive

Doprava: letecky

Praha

Don Juan Tossa01 Don Juan Tossa02 Don Juan Tossa03 Don Juan Tossa04 Don Juan Tossa05 Don Juan Tossa06 Don Juan Tossa07 Don Juan Tossa09 Don Juan Tossa10 Don Juan Tossa11 Don Juan Tossa12 Don Juan Tossa13 Don Juan Tossa14 Don Juan Tossa15 Don Juan Tossa16 Don Juan Tossa17 Don Juan Tossa18 Don Juan Tossa19 Don Juan Tossa20 Don Juan Tossa21 Don Juan Tossa22 DonJuanTT_03 DonJuanTT_04 DonJuanTT_05 DonJuanTT_06 DonJuanTT_07 DonJuanTT_15 DonJuanTT_16 DonJuanTT_17 DonJuanTT_19 DonJuanTT_20 DonJuanTT_21 DonJuanTT_22 DonJuanTT_24 DonJuanTT_25 DonJuanTT_27 DonJuanTT_28 DonJuanTT_30 DonJuanTT_31 DonJuanTT_32 DonJuanTT_33

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7 ubytování
  • 7 polopenzí
  • leteckou přepravu včetně letištních poplatků
  • základní palivový příplatek
  • transfer z/na ubytování
  • služby českého delegáta
  • zákonné pojištění ve znění zákona č. 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje

  • pobytová taxa nad 16 let platba na místě cca 7 EUR

Příplatky

  • cestovní pojištění a proti stornu max.plnění 12500 (příplatek: 350 Kč)
  • cestovní pojištění a proti stornu max.plnění 25000 (příplatek: 740 Kč)
  • cestovní pojištění a proti stornu max.plnění 25000 (příplatek: 840 Kč)
  • plná penze (příplatek: 1290 Kč)
  • All Inclusive (příplatek: 4390 Kč)
  • All Inclusive 1.dítě do 12 let (příplatek: 2890 Kč)

Tossa de Mar

Letovisko Tossa de Mar je asi nejkrásnějším letoviskem Costa Bravy. Infrastruktura letoviska je na vysoké úrovni - lze v ní nalézt méně diskoték a zábavních podniků, zato však mnoho typických barů, typických španělských restaurací, spoustu zajímavých obchodů se suvenýry, typickými výrobky Španělska, ale i užitkovými věcmi, obchody s oblečením všech světových i místních firem, obchody s místními potravinářskými výrobky, atp. Tossa je známa citlivějším spojením staré architektury a starého městského života s novými hotely, pěknými plážemi v těsném sousedství s ulicemi města s veškerými dostupnými lákadly pro turisty, které se zejména ve večerních hodinách probudí čilým ruchem. Tossa již není spojen s Geronou a Barcelonou železnicí, ale není problém se tam přepravit - je nutno použít kombinace autokaru a vlaku. Z Tossy je možno si udělat pěkný výlet lodí po Costa Bravě až ke Costa Maresme (je možno jet na jednu stranu směrem ke Calelle a na druhou stranu k St. Feliu).

Pláž letoviska:
Pláž letoviska je v těsném sousedství s uličkami Tossy, což je pro Tossu typické. Moře zde ústí do menšího zálivu se skalisky okolo (pěkný hrad jež dokresluje panoramat letoviska). Plážový písek je charakteristický pro tuto oblast - písečná zrnka jsou průměrně 1-2mm velká, chůze či ležení na písku jsou příjemné, pobyt na pláži neznepříjemňuje jinde obvyklé víření příliš prachového písku (zřejmá výhoda pro alergiky. Plážové služby jsou dosti široké, tj. půjčování lehátek a slunečníků, šlapadel, vodních skútrů. Vstup na pláž je vždy zdarma, pláže nemohou být předmětem pronajímání (jako např. v Itálii). Vstup do vody je zpočátku pozvolný (cca 5-8m do moře je vhodných i pro dětské hry, sportování - volejbal, házení talířů, atp.), pak prudší (asi 15-20m od břehu je již zpravidla 1,8 m hloubka). Voda je v případě klidného počasí průzračná, čistá, vlny v příjemné velikosti. Možnosti k potápění jsou již rozmanitější v tom smyslu, že písečné dno je již kombinováno v prostředí Costa Bravy se skalisky spadajícími do moře. Koupání je dle možností daných počasím běžné od poloviny května do poloviny října. Pláže jakož i okraj moře jsou denně čištěny a jejich kvalita v tomto smyslu je na vysoké úrovni. Vstup psů a jiných zvířat je zakázán. Po 20. hodině jsou pláže lemovány rybáři - tento koníček je ze břehu možno provozovat neomezeně. V okolí Tossy (několik km) je více menších plážích, typických pro tuto oblast. Možnost dosažení těchto pláží je individuální, omezeně lze využít i autokarové spojení.

Costa Brava

Jedna z nejkrásnějších oblastí španělského pobřeží je Costa Brava, která se nachází v severovýchodní části Španělska. Táhne se od francouzských hranic až téměř k hlavnímu městu Katalánska Barceloně. Toto “divoké pobřeží” je charakteristické svými strmými skalními útesy spadajícími přímo do moře, které v kombinaci se zelenými piniemi vytvářejí nezapomenutelné přírodní scenérie. Malebné zátoky s plážemi jsou velmi romantické, ale na své si zde přijdou i příznivci dlouhých otevřených pláží.

Katalánsko

Katalánsko je jedním ze 17 autonomních společenstvích Španělska. Tvoří ho čtyři provincie (Barcelona, Girona, Lleida a Tarragona) a jeho hlavním městem je Barcelona. Rozkládá se na ploše 32 114 km2 a žije v něm přes 7 535 000 obyvatel. Katalánsko sousedí s Francií a Andorou, Aragonií, Valencií a Středozemním mořem.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí