CK Pohoda Itálie Zájezd č. 151132

Itálie Benátky karneval 2024 s výlety lodí na ostrovy Murano, Burano

Itálie
Benátky
Karneval Benátky 2024 First MINUTE Zažijte světově proslulý Karneval v Benátkách…

3Počet dnů:

02.02.2024Termíny od:

1 790 Kč Cena od:

3 - denní zájezd

Karneval Benátky 2024 First MINUTE
Zažijte světově proslulý Karneval v Benátkách 2024 na vlastní oči v jednom z nejromantičtějších míst na světě.

Benátky, jsou turistickým cílem mnoha poznávacích zájezdů po celý rok, v čase karnevalu se však stanou nejen turistickým středobodem Itálie, ale i celého světa, právě díky svému slavnému karnevalu. Na karneval v Benátkách 2024 přijede jako každoročně nespočet turistů ze všech koutů světa.

Poznávejte Benátky a jejich pamětihodnosti v netradiční karnevalové atmosféře. Budete svědky nevšední přehlídky dokonalých masek, karnevalového veselí, kulturního programu s představeními, koncerty a průvody.

Poznejte i další skvosty spjaté historií i unikátní kulturou Benátek - ostrovy Murano a Burano. Návštěva sklárny na ostrově Murano je opravdovým zážitkem.

Co Vám dále na našich zájezdech nabízíme:

ZKUŠENÉHO A KVALITNÍHO PRŮVODCE, klienty vysoce hodnoceného za odbornost a přístup ke klientům.

NEJVÝHODNĚJŠÍ CENY VSTUPŮ do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci vždy v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.

AUTOBUSOVOU DOPRAVA ZÁJEZDOVÝMI AUTOBUSY vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů a zkušené řidiče s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.

A pokud budete chtít, tak Vás z karnevalového shonu vysvobodí některá z příjemných restaurací či kaváren, kterých je v Benátkách nepočítaně. Není nad příjemné posezení s Vašim nejbližším nebo s přáteli u šálku dobré kávy či pravého italského kapučína, navíc na tak romantickém místě jakým jsou Benátky.

Najděte si volný čas a prožijte ho v Benátkách s tím, kdo je Vašemu srdci nejbližší ...

Ubytování: bez ubytování

Stravování: bez stravy

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Odjezd z Ostravy v kolem 17.30 hod, nástupy po trase směr, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník n. Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno kolem 20.30 hod a Mikulov, transfer přes Rakousko. Odjezd z Prahy kolem 17.00 hod svozem do Brna a zpět . Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě s CK.



Doprava: je realizována zájezdovými autokary s WC, audio - video okruhem. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Program zájezdu

1. den: pátek
Odjezd z Ostravy v 17:30, nástupy po trase směr, Frýdek-Místek 18:00, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník n. Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno a Mikulov, transfer přes Rakousko.
2. den:sobota
Příjezd do přístavu Punta Sabbioni v ranních hodinách, plavba lodí do Benátek s průvodcem, výstup na náměstí Sv. Marka, odkud bude započata prohlídka nejznámějších pamětihodností s průvodcem, Dóžecí palác, basilika San Marco se všemi jejími poklady, Kampanila, Prokuratura, Museo Correr, Torre dell Orologio a most Rialto. Individuální program, karneval. V odpoledních hodinách v rámci CELODENNÍHO LODNÍHO LÍSTKU VÝLET NA OKOLNÍ OSTROVY - Muráno a Buráno. Ve večerních hodinách odjezd zpět lodí do Punta Sabbioni a odjezd autobusem zpět do ČR
3. den:neděle
Návrat do ČR přes den dle výstupních míst.
1 denni koupani Italie Cesenatico 1 denni koupani Italie Cesenatico Itálie Benátky Itálie Benátky Itálie Benátky Itálie Benátky Itálie Benátky Itálie Benátky Itálie Benátky Itálie Benátky Itálie Benátky Itálie Benátky poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 1 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 10 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 11 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 12 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 13 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 14 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 15 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 16 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 17 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 18 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 19 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 2 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 20 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 21 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 22 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 23 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 24 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 6 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 7 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 8 poznávací zájezd Itálie - zájezd Benátky karneval 9

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Dopravu zájezdovým autobusem (klima, toaleta, bar)
  • Služby zkušeného profesionálního průvodce
  • Zákonné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • 30 € celodenní lodní lístek z Punta Sabbioni do Benátek a zpět, na ostrovy Murano a Burano (platí se průvodci v autobusu)
  • Doporučené kapesné 50 € (dle osobní potřeby)
  • Místní taxy, vjezdy autokarem do terminálů, vjezdy do historického centra města
  • 37,- Kč/os./den pojištění léčebných výloh vč. storna
  • 550,- Kč obousměrný svoz Praha-Brno-Praha
  • Dárkový poukaz tištěný plnobarevný s individuálním věnováním zaslaný poštou 99Kč

Slevy

  • Pro seniory, juniory a děti dle cenové nabídky

Výlety

  • Murano, Burano

Benátky

Benátky, nazývané také Královnou Jadranu byly založeny v roce 810. Město se nachází 4 km od pevniny se kterou je spojeno lodními linkami a mostem pro vlaky a automobily. Hlavní lákadlo je Grand Canal do kterého se vlévá skoro padesát menších kanálů. Ty jsou obvykle široké 4-5 metrů a mohou se v nich pohybovat pouze gondoly. 400 mostů spojuje 118 ostrůvků. Ve městě je možné najít domy ze čtyř architektonických období: byzantského, románského, gotického a renesančního. Nejvýznamnější dominanta města vedle kanálů je náměstí svatého Marka.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí