CK Pohoda Itálie Zájezd č. 1414

Na skok do Říma, Vatikánu a Neapole - SUPER SLEVA - lux. bus, hotel 3* - jen 4.390,-. Kč !

Itálie
Neapol, Řím, Neapolský záliv
Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!! Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě…

4Počet dnů:

30.03.2018Termíny od:

4 390 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!!
Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě poskytovaných nadstandardních služeb klientům.

Garance nejlepší ceny v ČR a SR !

Za pohádkovou cenu Vás zveme do Říma, Vatikánu a Neapole. Kvalitní poznávací program i hotel minimálně 3* (pokoje s vlastním příslušenstvím) se snídaní, večeře možná za příplatek ! Vše Vám ukáže náš zkušený průvodce !!!

Ubytování: hotel ***

2-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím

Stravování: snídaně

polopenze v hotelu - snídaně servírovaná - 1 x v ceně, večeře servírovaná 1 x za příplatek 190,- Kč.

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!!

Luxusní bus (video, klima, WC).

Odjezdová místa: Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Praha, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava, Hradec Králové, České Budějovice. Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!

Program zájezdu

1. den:Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!! ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu min. 3*, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Na skok do Říma, Vatikánu a Neapole !
(Za příplatek možnost individuálního lodního výletu na ostrov Capri, Ischia nebo Procida ! – za cca 30 – 60 EURO !)
Program zájezdu:
1. den:
V 7 hodin odjezd z Nového Boru, v 8 hodin Liberce, v 9 hodin z Mladé Boleslavi, v 10 hodin z Prahy u hlavního nádraží, v 8 hodin z Hradce Králové, z Plzně ve 12.00, z Českých Budějovic ve 14 hodin, ve 4.00 z Ostravy, v 5.30 z Olomouce, v 7.00 z Brna, v 8.15 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Z dalších nástupních míst v ČR dle poptávky. Tranzit Rakouskem do Itálie. Časy odjezdů z Moravy mohou být ještě upřesněny dle trasy po ČR.
2. den:2. den:
Dopoledne příjezd do Říma, celý den prohlídka věčného města: Vatikán /chrám Sv. Petra, Muzea, Sixtinská kaple/, Andělský hrad, Piazza Navona, Pantheon, Fontana di Trevi, Španělské náměstí - prohlídka a posezení na Španělských schodech, Piazza Venezia, Památník sjednocení, Kapitolské náměstí a Kapitol, Forum Romanum, Koloseum. Večer odjezd do hotelu, večeře za příplatek, nocleh /2-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Římě !
3. den:3. den:
Po snídani odjezd do Neapole – prohlídka historického centra s průvodcem: pevnost Castel Nuovo, obchodní pasáže Galeria Umberto, divadlo San Carlo, náměstí Piazza Plebiscito, Pantheon, královský palác Palazzo Reale, romantická čtvrť Santa Lucia s pevností Castel dell´Ovo, odpoledne volno v centru Neapole - možnost individuální vyjížďky na blízké ostrovy Capri, Ischia nebo Procida! Večer možnost posezení v kavárnách či mnoha restauracích a originálních italských pizzeriích. Večer odjezd z Neapole, tranzit Itálií a Rakouskem do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Neapoli !
4. den:4. den:
Pokračování tranzitu Rakouskem do ČR. Ve večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 19 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
60 – 80 EURO - na vstupy a drobné suvenýry, na zastávky na odpočivadlech při průjezdech Rakouskem.
Cena zájezdu: 4.590,- Kč
/původní cena 6.690,- Kč/
PRVNÍ MOMENT = při nákupu zájezdu alespoň 1 měsíc před odjezdem sleva 100,- Kč/os. /2 měsíce 300,- Kč/os./. Odečítá se jedině z plné katalogové ceny 4.590,- Kč !!!
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava nebo další sedačka oběma směry : 3.290,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu lux.busem (VIDEO, KLIMA, WC), 1x nocleh se snídaní v hotelu 3 hvězdy ve 2-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-na vyžádání možný 3-lůžkový pokoj, za příplatek 1-lůžkové pokoje, pojištění CK, průvodce CK.
Příplatek:
na 1-lůžkový pokoj: 690,- Kč, komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny:140,-Kč,1xvečeře za 190 Kč.
V ceně není např.:
vstupy: Kupole Sv. Petr cca 6-10 EURO, Vatikánská muzea cca 15 EURO, Koloseum cca 15 EURO, metro v Římě cca 6 EURO, trajekty na každý ostrov: cca 15-25 EURO.
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !
Mirek1(73)

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • DOPRAVA LUXUSNÍM BUSEM (WC, KLIMA, VIDEO)
  • 1 x nocleh v hotelu MINIMÁLNĚ 3* ve 2-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, 1-LŮŽKOVÉ POKOJE ZA PŘÍPLATEK !
  • 1 x snídaně servírovaná
  • pojištění CK
  • průvodce

Příplatky

  • 1-lůžkový pokoj/os. (příplatek: 690 Kč)
  • 1 X večeře servírovaná (příplatek: 190 Kč)
  • komplexní pojištění včetně storna od České pojišťovny (příplatek: 140 Kč)

Slevy

  • SLEVA PRVNÍ MOMENT AŽ 300 KČ NA OSOBU JEDINĚ ZE ZÁKLADNÍ CENY 4.590,- KČ !

Výlety

  • vstupy - platí se individuálně na místě !!!

Neapol

Pěkné výhledy na ostrovy Capri, Procida a Ischia spolu se sopkou Vesuvem tvoří krásné okolí Neapole. To společně se zálivem tvoří harmonický celek. Ve městě samotném naleznete spoustu historických památek, úžasných výhledů na město, malých uliček, ale i typických šňůr se sušícím se prádlem. A nezapomeňte, že Neapol je i centrem zločinnosti, centrem věhlasné Camorry. Je ale málo pravděpodobné, že se s ní při své návštěvě tohoto místa setkáte.

Řím

Podle legendy byl Řím založen Romulem a Remem v roce 753 př. n.l. Veliké přestavby se město dočkalo za císaře Augusta, kdy už mělo městi milion obyvatel. S rozdělením římské říše ztrácí Řím na významu. Během renezance město opět rozkvétá, později se stává hlavním městem sjednocené Itálie. Dnešní Řím je vděčným cílem pro turisty. Lze zde strávit několik dní, během nich můžete navštívit Vatikán, Forum Romanum, Andělský hrad, Koloseum, katakomby či nesčetná muzea a galerie.

Neapolský záliv

Velmi úrodný kraj, jehož nedílnou součástí je sopka Vesuv a Neapol, hlavní město Kampánie. Neapolský záliv je jedním z nejnavštěvovanějších míst Itálie. Patří sem především Amalfské pobřeží, kde se pěstují nejušlechtilejší citróny na světě. Na severní straně Sorrentského poloostrova se zase daří pomerančovníkům. Na hornatém Sorrentském poloostrově leží jedno městečko vedle druhého a všechna mají bohatou historii. Z města Sorrenta nebo z velkého neapolského přístavu můžete navštívit jeden z nejkrásnějších ostrovů Tyrhénského moře - Capri. Ten byl již ve starověku oblíbeným místem pobytu císařů, nebo můžete navštívit antická města Pompeje a Herkuláneum, která byla v roce 79 zasypána popelem.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí