CK Pohoda Francie Zájezd č. 1413

Jedeme pro dárky do Paříže - novinka - jen za 1.999,- Kč + 990,- Kč + taxy !

Francie
Paříž, Eiffelova věž, Archa Obrany
Pojeďte s námi pro dárky do Paříže - s našimi znalostmi města hodně ušetříte a přitom…

4Počet dnů:

13.12.2018Termíny od:

1 999 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Pojeďte s námi pro dárky do Paříže - s našimi znalostmi města hodně ušetříte a přitom nakoupíte poslední světovou módu i vybrané francouzské lahůdky.! Zároveň Vám za dárkovou cenu zájezdu od 1.999,- Kč + 990 Kč taxy ukážeme jedno z nejhezčích měst světa !!!

UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)

Odjezdy z celé ČR !!! bez příplatku !

Ubytování: hotel

1-3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a BTV = hotel Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!) - v základní ceně 3-lůžkové pokoje !!! Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje (resp. obsazení pokoje dvěma či jednou osobou !) za příplatek = dvoulůžkový za 2x180,- Kč=celkem 360,- Kč, jednolůžkový pokoj za 720,- Kč !

Stravování: bez stravy

Možno doobjednat snídani v restauraci hotelu.
Základní cena zájezdu je bez stravování !!! Stravování je možno v hotelu 1 x krát ! Jedna snídaně kontinentální bufet na osobu stojí 140,- Kč (možno 1 x na osobu) !

Doprava: autokarem

Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Praha, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava, Hradec Králové. Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!

Program zájezdu

1. den:! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !
Odjezdy z celé ČR !!!
Jedeme pro dárky do Paříže !
Teploty v Paříži v tomto období: 10 – 14 stupňů !
Přivezte sobě i blízkým především poslední světovou módu a kosmetiku za výhodné ceny z mnoha pařížských butiků i vybrané originální francouzské lahůdky ! Se vším Vám zasvěceně poradíme – všude Vás dovedeme !
Program zájezdu:
1. den:
Ve 12.30 hodin odjezd z Nového Boru, ve 13.30 hodin z Liberce, ve 14.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 16 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Hradce Králové ve 14 hodin, z Plzně od výstaviště v 17.30 hodin, v 09.30 z Ostravy, v 11.00 z Olomouce, ve 12.30 z Brna, ve 13.45 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Francie.
2. den:2. den:
Dopoledne příjezd do Paříže, prohlídka Eifelovy věže s výstupem na vrchol věže, projížďka lodí po Seině, přejezd metrem přes Seinu s krásným výhledem na Eifelovu věž k Vítěznému oblouku, procházka a nákupy na Champs Elyseés a přilehlých uličkách, náměstí Svornosti /Place de la Concorde/ nebo poznávací program: muzeum Louvre nebo muzeum d´Orsay, variantně možnost celodenního nákupního programu. vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !
3. den:3. den:
Po snídani odjezd do centra Paříže, prohlídka moderní čtvrtě La Defense včetně nákupů – obchodní centrum s 260 obchody, přejezd k Pantheonu. Nákupy na bulváru Saint Michele a okolí, prohlídka latinské čtvrti, katedrála Notre Dame, Radnice, Cetre Pompidou, nákupy na obchodní třídě Rue de Rivoli a jejím okolí a okolních buticích, přejezd metrem pod Montmartre – nákupy v levných obchodech a buticích pod Montmartrem, večer výjezd lanovkou k bazilice Sacre Coeur, prohlídka náměstí malířů Place du Tertre, Moulin Rouge, Pigale s mnoha nočními zábavními podniky, dále večerní okružní jízda k noční osvětlené Eifelově věži. Mezi 22. a 23. hodinou odjezd z Paříže do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !
4. den:4. den:
Tranzit Francií a Německem do ČR. V odpoledních až večerních hodinách příjezd do Nového Boru, případně dalších nástupních míst (návrat do Prahy cca do 15 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
50 – 80 EURO na vstupy a drobné suvenýry a dle možností další finance na dárky /doporučujeme 50 – 300 EURO – všude možno platit i kreditními kartami/. Vstupy: Eifelova věž cca 12-25 EURO, loď cca 12 EURO. Louvre a Museé d´Orsay cca po12 EURO - do 25 let pro mladé z EU státní památky ZDARMA.
Cena zájezdu: 1.999,- Kč
/dárková cena naší CK před vánoci - původně 3.990,- Kč/ !
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava nebo další sedačka oběma směry : 2.590,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu luxusním busem (VIDEO, KLIMA, WC) , 1 x nocleh v hotelu Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-za příplatek 2-lůžkové a 1-lůžkové pokoje, pojištění CK,průvodce CK.
Příplatky:
180,- Kč/os. na 2-lůžkový pokoj=celkem 360,- Kč, 720,- Kč na 1-lůžkový pokoj, stravování: možno celkem 1 x v hotelu: 140,- Kč/os./den na kontinentální snídani, komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny: 140,- Kč, místní poplatky (vjezdy do center měst, ubytovací taxy atpod.)=990,- Kč. Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !
Mirek1(73)

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava lux. bus (WC, KLIMA, VIDEO-DVD)
  • 1 x nocleh v hotelu Premiere Classe, 3-lůžk. pokoj s vl.příslušenstvím, - 2- a 1-lůžkové pokoje za příplatek ! - NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 S WC A SPRCHAMI SPOLEČNÝMI NA CHODBĚ !
  • pojištění CK
  • průvodce

Příplatky

  • 2-lůžkový pokoj/os. (příplatek: 180 Kč)
  • snídaně/os/den (příplatek: 140 Kč)
  • 1-lůžkový pokoj/os. (příplatek: 720 Kč)
  • komplexní pojištění včetně storna od České pojišťovny (příplatek: 140 Kč)
  • místní poplatky (vjezdy do center měst, ubytovací taxy atpod.) (příplatek: 890 Kč)

Slevy

  • SUPERSLEVA NA ZÁKLADNÍ CENU 1.999,- KČ !!

Paříž

Paříž je hlavním městem a srdcem země, jejíž jazyk a kultura ovlivnily celý svět. Katedrála Notre Dame, Louvre - jedno z nejznámějších světových muzeí, pařížské kavárny i životem překypující bulváry charakterizují toto úžasné město. Dominantou a turistickou lahůdkou je zcela jistě 300 m vysoká Eiffelova věž i Vítězný oblouk na bulváru Champs Elysées. Přítomnost arabských, židovských, afrických a indočínských čtvrtí přispívá k pestrosti města, v němž žije celá třetina ze všech cizinců ve Francii.

Eiffelova věž

Říká se, že jde o nejznámější stavbu světa. Ve své době byla s výškou 324 m dokonce i stavbou nejvyšší. Věž má 3 plošiny: první ve výšce 57 m (4€), druhou v 115 m (7€) a třetí v 276 m (10€). V prvním patře je audiovizuální muzeum přibližující stavbu. Na třetí vyhlídkové plošině, která je dostupná jen výtahem, je umístěna pamětní místnost o historii věže. Každoročně věž navštíví přes 6 milionů návštěvníků. Věž byla otevřena 6. května 1889 po stavbě trvající dva roky. Zpočátku však Eiffelovka budila spíše nelibost Pařížanů než obdiv. Do akce "300" za odstranění monstra, které Paříž hyzdí, se zapojilo mnoho slavných architektů, spisovatelů a dalších umělců. Počátkem 20. stol. ji však naopak mnozí básníci začali oslavovat. Objevovala se na obrazech později slavných malířů a stávala se stále slavnější. V r. 1909 prošla koncese a věž měla být zbourána. V té době však již poskytovala dobré služby telegrafii, protože na ní byla umístěna anténa. Eifelova věž byla tedy zachována a později začala sloužit bezdrátovému spojení, rádiovému vysílání a v r. 1957 přibyla také televizní anténa. Poslední patro (ve výšce 320 m) patří meteorologickému pracovišti a letecké navigaci.

Věž ze železa se základnou 125x125 m váží 7000 tun, zatížení představuje pouhé 4 kg na 1 cm2. Na kompletní obnovu nátěru (200.000 m2) se spotřebuje přes 50 tun barvy. Vychýlení vrcholu ani při největších větrech nepřesahuje 12 cm. Výška se v závislosti na teplotě může lišit o 15 cm. Do nejvyššího místa vede 1652 schodů. Gustave Eiffel je rovněž architektem sochy Svobody, kterou věnovali Francouzi Spojeným státům americkým k výročí dne nezávislosti.

Archa Obrany

Archa Obrany (L'Arche de la Défense) je nejnovější pamětihodností Paříže - byla dokončena v roce 1989. Tato otevřená kostka pokrytá sklem a bílým carrarským mramorem působí nejen svými jasnými tvary ale i svými rozměry. Svou výškou 110 metrů je dvakrát tak vysoká jako Vítězný oblouk (50 m) na Etoile a její váha se odhaduje na 30 tisíc tun. Spočívá na 12 pilířích zakotvených pod zemí. Katedrála Notre-Dame by se pod ní celá vešla. Pod klenbou jsou zajímavým způsobem zavěšeny panoramatické výtahy. Architektem je Otto von Spreckelsen z Dánska. Toto jedinečné stavební dílo je věží a současně závěrem ústřední osy od Bastilly, Louvre, náměstí Svornosti, Champs-Elysées a Vítězného oblouku na Etoile. Již z náměstí na úpatí monumentu se naskýtá fantastický pohled, směřující ve směru pyramidy v Louvru. Archa však není jen vyhlídkovým místem, jsou v ní umístěny kanceláře - v jižním pilíři se nachází francouzské ministerstvo výstavby a dopravy, v severním sídlí několik mezinárodních společností a na vrcholu sídlí Mezinárodní nadace pro lidská práva, která byla, stejně jako Archa, zřízena u příležitosti dvoustého výročí Velké francouzské revoluce.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,77 Kč
euro 25,33 Kč

Počasí